Bezoek aan Sumlang Lake

Een verkenning van het meer en de omliggende hoogtepunten

4,2

Erg goed
5 beoordelingen
Gratis annuleren beschikbaar

Tijdens deze 6-8 uur durende rondleiding langs het meer verken je Zuid-Luzon en breng je een bezoek aan het Sumlang Lake in Albay.

Je kunt kajakken op het meer met vergezichten op de vulkaan Mayon, een tocht maken op een bamboevlot met uitzicht op het omliggende landschap en vele andere plaatsen bezoeken, zoals de Kawa Kawa Hill en de Daraga Church. Je maakt ook stops bij Quitinday Hills, FarmPlate in Daraga, Hoyop-Hoyopan en Pasalubong Center. Tegen een toeslag kun je ook nog een bezoek brengen aan de Quintinday Underground River.

Dit is inbegrepen

  • Engelssprekende gids
  • Snacks
  • Mineraalwater
  • Retourvervoer van en naar je hotel
  • Koude handdoek

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien

    Gesproken talen door de gids

    Engels (GB)

    Aanvullende informatie

    Kinderen van 0-10 jaar oud mogen gratis mee.

    Draag lichte en comfortabele kleding, bij voorkeur sneldrogend materiaal of sportkleding. Trek rubberlaarzen of wandelschoenen aan.

    Je wordt verzocht een setje schone kleren, zonnebrandcrème, en water of een energiedrankje naar keuze mee te nemen.

    Deze activiteit is niet geschikt voor zwangere mensen en mensen met ernstige medische aandoeningen.

    Voor vervoer vanaf de luchthaven dien je het correcte vluchtnummer door te geven. Als de ophaalservice vanwege het doorgeven van onjuiste vluchtnummers wordt gemist, dan wordt het betaalde bedrag hiervoor niet terugbetaald. Als je vluchtnummer is gewijzigd, neem dan zo snel mogelijk contact op met de aanbieder, zodat de chauffeur je vluchtstatus kan volgen.

    Belangrijk om te weten

    Een gratis ophaalservice is beschikbaar om 06.00 uur bij hotels in Legazpi.

    Houd er rekening mee dat er een toeslag geldt voor vervoer vanaf de luchthaven. Deze dient rechtstreeks aan de aanbieder betaald te worden. Dit kost PHP 500 per persoon voor 1-2 personen en PHP 300 per persoon voor 3 personen en meer. Een medewerker wacht op je in de aankomsthal met een bordje met jouw naam erop. De chauffeur wacht maximaal een uur na de doorgegeven landingstijd. Als het langer dan een uur duurt kun je een e-mail of bericht sturen om te controleren of de chauffeur nog beschikbaar is.

    Als je opgehaald wordt bij het busstation dan wacht een medewerker op je bij de terminal met een bordje met jouw naam erop. Vervoer van en naar de busterminals in Legazpi is beschikbaar. De chauffeur wacht maximaal een uur na de doorgegeven aankomsttijd. Als het langer dan een uur duurt kun je een e-mail of bericht sturen om te controleren of de chauffeur nog beschikbaar is.

    Vermeld je ophaalgegevens tijdens het afronden van de boeking.

    Locatie

    Ophaalpunt
    Your Brother Travel and Tours, Legazpi

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen