Siquijor-veerboot van Dumaguete naar Siquijor

Toon alle 6 foto's

Plan je een reis naar Siquijor vanuit Dumaguete? Zoek niet verder! De veerbootroute Dumaguete naar Siquijor biedt een handig woon-werkverkeer naar het eiland Siquijor. Of u nu een inwoner bent of een toerist, deze veerbootreis is de meest economische maar comfortabele manier om tussen de bestemmingen te reizen. Dus leun achterover, ontspan en laten we beginnen aan een onvergetelijk avontuur naar Siquijor over het glinsterende water van de Filipijnen!

Dit is inbegrepen

  • Veerboot kaartje

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Ophalen en afzetten bij hotel

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    De passagier moet ten minste 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd inchecken. Als u dit niet doet, kan de bevestigde zitplaatsreservering verloren gaan.

    Passagiers mogen alleen handbagage meenemen die alleen persoonlijke spullen bevat, met een gewicht van maximaal 15 kg en een afmeting van 25 cm x 35 cm x 40 cm. De aansprakelijkheid van de vervoerder voor handbagage is beperkt tot Php100 per passagier.

    Locatie

    Vertrekpunt
    Port of Dumaguete City, Port of Dumaguete City, Flores Ave, Dumaguete
    We ontmoeten je op een aangewezen ontmoetingspunt in de haven van Dumaguete. Je ontvangt de te delen instructies 24 tot 48 uur voorafgaand aan de deelname.
    Eindpunt
    Siquijor Pier, Siquijor
    We zetten je af bij de Siquijor Pier.

    Veelgestelde vragen




    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen