Privat tur utenfor allfarvei El Nido (Sibaltan)

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Unnslipp folkemengdene og begi deg ut på et eventyr som er en gang i livet sammen med oss mens vi utforsker de skjulte perlene El Nido, Linapacan, Sibaltan og en uberørt sandbanke. I denne eksklusive en-dagers private turen vil du se den uberørte naturens skjønnhet og oppleve El Nido i et helt nytt lys.

Høydepunkter:

Off-the-Beaten-Path Adventures: Snorkle i krystallklart vann, utforsk unike fjellformasjoner og oppdag skjulte laguner på steder som bare er kjent for noen få utvalgte.

️ Lokale herligheter: Unn deg en pikniklunsj med lokale retter og nyt en privat middag i solnedgangen på en rolig strand.

️ Linapacans skjulte skatter: Besøk Linapacan, et avsidesliggende øyparadis, og fordyp deg i den lokale kulturen i Sibaltan, utforsk uberørte strender, mangroveskoger og sjarmerende kystlandsbyer.

☀️ Skjult sandbanke: Opplev magien til en bortgjemt sandbanke, perfekt for sandvolleyball, soling og romantiske solnedganger.

Inkludert

  • Alle gebyrer og avgifter

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Kayak

    Øvrig informasjon

    Tjenestedyr er tillatt

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

    Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

    Vi kan hente fra hoteller i innlandet. For feriesteder som ligger på øyer som Cauayan Resort eller Miniloc, osv. vil disse kreve at gjestene ordner sin egen transport med hotellet for å bringe deg til havnen eller El Nido-byen hvor vi kan hente deg.

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser