Privétour van een hele dag rond Tahiti: de natuurwonderen van het eiland

4,9 · Voortreffelijk(17 beoordelingen)
Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Geniet van het rondcirkelen van het prachtige eiland Tahiti in het comfort van een voertuig met airconditioning langs de weg tussen de blauwe lagune en de prachtige bergen. Tijdens onze 8-uur durende dagtour bezoeken we beide delen van de eilanden - Tahiti Nui en Tahiti Iti op een ontspannen en niet-gehaaste manier, waarbij we stoppen voor sightseeing in de hoogtepunten van Tahiti.

De lunchstop (niet inbegrepen in de prijs) kan geregeld worden in een lokaal restaurant op een strand met een prachtig uitzicht en heerlijk Polynesisch eten.

De uitleg van je gids brengt je in contact met de Polynesische geschiedenis en cultuur, de moderne tijd van het land en het verleden met het mysterie van Tahitiaanse legendes.

Wees bereid om te genieten van wandelen door de natuurparken, het bezoeken van de heilige plaatsen, het bewonderen van de watervallen, het voeren van de paling, het testen van het lokale fruit en nog veel meer. Die tour is de beste optie voor diegenen die de meeste van de belangrijkste bezienswaardigheden van Tahitian gemakkelijk en comfortabel willen zien.

Dit is inbegrepen

  • Voertuig met airco
  • Flessenwater

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Lunch

    Aanvullende informatie

    Hulpdieren toegestaan

    Geschikt voor alle condities

    We halen op bij alle hotels van Tahiti op een afstand van maximaal 20 km van Papeete

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Wat gasten het best vonden

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen