Sillustani Tours

Toon alle 18 foto's

Het archeologische complex van Sillustani (FUNERAL TOWERS) ligt op het hoge plateau, omringd door een magische lagune genaamd Umayo van verbluffende schoonheid in de westelijke stad Puno.

Sillustani is een van de belangrijkste necropolis in de Andes-wereld die bekend staat om zijn gigantische funeraire torens CHULLPAS. De beroemde Chullpas zijn torens gebouwd in steen die werden gebruikt door verschillende culturen, waaronder de collas en later door de Inca's. De chullpa van de Lizard onderscheidt zich als de hoogste van de site en bereikt meer dan 12 meter hoogte. In de omgeving ziet u enkele waru waru, kunstmatige aardheuvels die zijn ontworpen om gewassen te beschermen tegen vorst en overstromingen. Met een beetje geluk in Sillustani kunt u ook wilde varkens van Indië, vogels zoals flamingo's en andere wilde dieren uit de hoge Andes observeren.

Dit is inbegrepen

  • Vervoer van uw hotel in Puno naar de archeologische vindplaats en terug
  • Tweetalige gids

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Maaltijden en dranken

    Aanvullende informatie

    Geschikt voor alle condities

    We halen je op bij je hotel in het historische centrum van Puno.

    Let op: deze service is bijvoorbeeld niet inclusief ophalen in privé-woningen; Airbnb of hotels die zich buiten het historische centrum bevinden.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen




    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen