Tour van 1 uur in een Polaris-voertuig / Huacachina-woestijn

Gratis annuleren beschikbaar

Kom en geniet van deze fascinerende ervaring door de woestijn van Huacachina in een off-road voertuig Polaris. De gidsen zullen de groep begeleiden en leiden om een leuke en veilige ervaring te garanderen. Voor het begin van de ervaring wordt een snelle wandeling rond het voertuig gegeven, evenals een volledig veiligheidsprotocol. Je LifeRush-gids zal jou en je gasten vertrouwd maken met je off-road voertuigen en bespreken wat je tijdens de tour kunt verwachten. Je krijgt de prestaties van een zintuig terwijl je plezier hebt en ook veilig blijft. Je hebt wat tijd om te sandboarden of je kunt professionele apparatuur zoals snowboards of luchten huren en ze meenemen naar de tour. Deze ervaring duurt 1 uur!

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Alle toeslagen en belastingen

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

We halen deelnemers op van hun hotels / hostels als ze zich in Huacachina of het centrum van Ica bevinden (enkele blokken verwijderd van het centrale plein). Als uw accommodatie buiten ons afhaalgebied ligt, kunnen we een afhaling coördineren en een extra prijs in rekening brengen, afhankelijk van de afstand.

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Locatie

Vertrekpunt
Wild Rover Huacachina, Huacachina, 11000
Als je niet opgehaald moet worden, kunnen we elkaar ontmoeten buiten het Wild Rover-hostel, dat eigenlijk een paar meter verwijderd is van waar we onze voertuigen hebben en het is heel gemakkelijk te vinden.
Eindpunt
Wild Rover Huacachina, Huacachina, 11000

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen