Privat heldagsverkstad för fågelskådning

På över 7 timmar är Panama Bird Watch Workshop en rimlig längd specialiserad guidad fågelskådningstur i de omgivande områdena av nationalparken Baru Volcano. Du har en exceptionellt kunnig guide som kommer mycket välutrustad med kikare och kikarsikten.

Om du till och med bara är lite intresserad av fåglarnas skönhet och unika, om du är en sann fågelskådarfan, eller något däremellan, är detta den perfekta turen för dig. Din guide, Raul, är en av de bästa och mest uppskattade Bird Watch-guiderna på planeten! Du kommer att se massor av unika fåglar, och du kommer att lära dig mer om fågelskådning och lokalisering än du visste när du kom till din rundtur.

Resplanen är väldigt flytande. Med hänsyn till vad vi lär oss från ett ifyllt frågeformulär som du kommer att skicka in, och förhållandena i fältet vid tidpunkten för din workshop, kommer din guide att ta dig till de allra bästa stoppen som uppfyller alla dessa villkor och kriterier. Om du gillar fotografering, ta med kameran!

Detta ingår

  • Vatten på flaska
  • Alla avgifter och skatter
  • Läskedrycker
  • Lunch
  • Privat transport

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Hämtning och avlämning på hotell utanför centrala Boquete eller Hotel La Serrania endast när omständigheterna tillåter och mot en extra avgift

Information om turen

Plats

Avgår från
Hotel La Serranía, Los Naranjos
Tvärs över gatan från Baseball Stadium. Vänligen parkera nära Baseball Stadium
Slutplats
Hotel La Serranía, Los Naranjos

Vanliga frågor




Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser