Natuurobservatie- en waarderingstour

Gratis annuleren beschikbaar

De Anton-vallei herbergt een derde van de meer dan 1000 vogels die in Panama verblijven. De biodiversiteit van onze bossen wordt het ideale terrein voor het naast elkaar bestaan van inheemse en migrerende soorten.

Tijdens een tocht vroeg in de ochtend of vóór zonsondergang kunt u enkele van deze prachtige soorten ontmoeten die in de regio springen, vliegen en zingen. Ideaal voor fans, vogelliefhebbers en mensen die nieuwsgierig zijn naar een aangenaam moment in de natuur.

Het heeft de voorkeur als u uw eigen verrekijker meeneemt, maar we kunnen de onze ook delen. Ideaal voor fotografieliefhebbers.

Er zijn nog veel meer routes door de bergen rondom de caldera El Valle de Antón. Als u graag door de bergen wandelt en geniet van de verschillende ecosystemen in de regio, kunnen we de route op dezelfde dag van uw reservering kiezen. Een kort interview met de gids die u zal helpen bij het kiezen van het te volgen pad.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Begeleide dienst

Aanvullende informatie

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
E-Valley Bikes, Plaza Paseo, Avenida Principal, El Valle de Antón
Paseo El Valle, Av Central Valle de, El Valle de Antón, provincie Coclé, Panama Anton Valley hoofdlaan. E-Valley Bikes-winkel naast het bezoekerscentrum van El Valle. Klanten komen naar onze locatie, vertrekken met de auto naar de trailhead en keren met de auto terug naar de locatie.
Eindpunt
E-Valley Bikes, Plaza Paseo, Avenida Principal, El Valle de Antón

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen