2 uur durende privéproeverij van Mezcal en Geisha-likeur

Gratis annuleren beschikbaar

Wat deze activiteit onderscheidt, is de focus op de voortreffelijke smaken en rijke geschiedenis van Mezcal, waardoor deelnemers een diepgaande verkenning van deze gerespecteerde geest krijgen. In tegenstelling tot een typische proeverij, gaat deze ervaring verder dan alleen het proeven van drankjes door gasten te informeren over de verschillen tussen Mezcal en Tequila en zich te verdiepen in de ongelooflijke verscheidenheid aan agaveplanten die worden gebruikt om Mezcal te produceren. De activiteit benadrukt het geduld dat nodig is om de agaveplanten door de jaren heen te laten rijpen voordat ze hun hoogtepunt bereiken voor de oogst, en benadrukt de toewijding en het vakmanschap die betrokken zijn bij het produceren van deze geest.

Bovendien onderscheidt de activiteit zich door deskundige gidsen te hebben die technieken delen om de complexiteit van Mezcal volledig te proeven en te waarderen, waardoor deelnemers een beter begrip en waardering van de drank krijgen.

Bovendien onderscheidt de toevoeging van een rendez-vous met een van 's werelds beste Geisha-koffielikeuren deze activiteit van andere.

Dit is inbegrepen

  • Water & Crackers
  • Proeverij van mezcal en koffielikeur

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Voedsel

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Geen kinderen toegestaan

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Houd er rekening mee dat de aanbieder in geval van onvoorziene omstandigheden kan annuleren.

    Je moet 18 jaar of ouder zijn om te kunnen boeken.

    Aanbieder SCHUMANN'S Resort & Park

    Locatie

    Vertrekpunt
    Hacia Volcancito, Hacia Volcancito, 8-11 8-11, Alto Boquete
    Bij het Cefati Tourist Centre rijdt u ongeveer 400 meter Volcancito Road op, bij de eerste bocht ziet u een groot grijs bord aan de rechterkant van de straat waarop Schumann's Restaurant staat vermeld. Sla rechtsaf en u staat voor onze poort. Bel ons als u aan de poort staat en wij maken deze voor u open.
    Eindpunt
    Hacia Volcancito, Hacia Volcancito, 8-11 8-11, Alto Boquete

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen