Seal Sanctuary Tour - Guidad kajakpaddling - Nya Zeeland

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Morgontur för att utforska Adele Island och sälkolonin. Ta dig vidare en väg med kajak och enkel väg med vattentaxi. Denna kombination ger gott om tid att utforska de många stränderna och öarna i Astrolabe-regionen.

Detta ingår

  • Kostbehov tillgodoses. Lunchen är en nybakad rulle fylld med lokala råvaror, ett sött mellanmål, frukt, färskt kolvkaffe och lokal juice.

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Transport till och från Nelson/Motueka. Detta är endast en resa med självkörning.

    Övrig information

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    I enlighet med Nya Zeelands lagstiftning är vi skyldiga att informera en person som vill delta i vår äventyrsaktivitet om alla allvarliga hälso- och säkerhetsrisker de kan utsättas för genom att delta i aktiviteten. Vi inkluderar därför vår Risk Disclosure Statement som du kan läsa innan du bokar, så att du är medveten om riskerna med deltagande. Riskavslöjande I alla äventyrsaktiviteter utomhus utsätts deltagarna för variationer i väderförhållanden och därför finns det ett inslag av risk. Riskerna med att utföra denna vattenbaserade aktivitet inkluderar men är inte begränsade till; Personskada (sjösjuka, värmeslag, hypotermi, drunkning) och egendomsskada. Abel Tasman Kayaks minskar denna risk genom noggranna förberedelser och efterlevnad av ett detaljerat riskidentifiering och hanteringssystem. Detta inkluderar att förse dig med nödvändig information, utbildning och säkerhetsutrustning för att delta i våra aktiviteter. Du är personligen ansvarig för att lyssna på våra anvisningar, följa våra råd och fatta ansvarsfulla beslut för att hålla dig säker. Dessutom förbehåller vi oss rätten att ändra, ändra eller avbryta aktiviteter när som helst om vi känner att din säkerhet eller andras säkerhet kan äventyras.

    Ej rullstolsanpassat

    Plats

    Avgår från
    273 Sandy Bay-Marahau Road, Sandy Bay-Marahau Rd 273, Mārahau, 7197
    Slutplats
    273 Sandy Bay-Marahau Road, Sandy Bay-Marahau Rd 273, Mārahau, 7197

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser