Hawkes Bay Scenic Tour

Mulighed for gratis afbestilling

Den 6-timers tur overser regionen og fremhæver art deco, orkideer, vinmarker, fåreavl, kvægavl, hjorteavl og meget mere. Spektakulær landlig køretur og udsigt. Områdets historie, inklusive jordskælvet i 1931, er illustreret ved hjælp af en fotobog. 

Du vil starte din dag med at lære, hvad art deco faktisk er, så du ved, hvad du skal holde øje med i forhold til den unikke art deco, der findes her i Napier og Hastings byer. Du vil besøge en dejlig off-track naturskøn udsigt, der ser ud over byen Napier, Hawkes Bay, Cape Kidnappers og Te Mata Peak.

Dernæst er det afsted gennem det område, du lige har set langs kysten, en skjult dal, og til Te Mata Peak. Så besøger du også den største honningproducent på den sydlige halvkugle. Du vil have tid til en kort frokost på en cafe i Hastings-området, derefter tilbage til Napier for en vinsmagning, før du slutter tilbage i Napier ved at køre gennem en kærligt holdt art deco-boligforstad.

Hvad er inkluderet?

  • New Zealands lov siger, at man skal være fyldt 18 år for at indtage alkoholholdige drikkevarer. Under 25 år skal være forberedt på at fremvise passende billed-id.

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Frokost

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Gratis afhentning fra enhver Napier indkvarteringsudbyder. Vi indsamler uden for Napier, men der vil blive pålagt et mindre gebyr til dækning af omkostninger. Spørg venligst ved reservation.

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    546 Marine Parade, Marine Parade 546, Napier South, Napier, 4110
    Det Nationale Akvarium. Vent venligst uden for cafeen ved siden af indgangen til akvariet.
    Slutsted
    546 Marine Parade, Marine Parade 546, Napier South, Napier, 4110

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser