Begeleide groepswandeling van 2 uur vóór zonsondergang

Een van de beste korte wandelingen van Tongariro National Park, de gemakkelijke 2 uur durende lus naar Taranaki Falls, zit boordevol fascinerende natuurlijke bezienswaardigheden en uitstekende uitzichten op de bergen. Een geweldige manier om het Tongariro National Park te ervaren en te genieten van dit prachtige moment van de dag.

Geniet van een gekoelde verfrissing terwijl je geniet van de bezienswaardigheden van de Taranaki-watervallen die 20 meter over de rand tuimelen van een grote lavastroom, die 15.000 jaar geleden uit Ruapehu uitbrak. Je gids zal over het gebied praten met hun lokale kennis van de geologie, vulkanologie en de culturele geschiedenis van Nieuw-Zeeland.

Deze wandeling is een geweldige optie voor reisgroepen en individuen die weinig tijd hebben of een reisdag van of naar Tongariro National Park willen maximaliseren.

Dit is inbegrepen

  • Live tourcommentaar in het Engels.
  • Schoeisel en kleding ter aanvulling tot een vrije vergoeding van NZD 40.
  • Professionele en gekwalificeerde gids / en.
  • Gekoelde verfrissing

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooi
    • Drankjes, mineraalwater of snacks
    • Overdrachten

    Aanvullende informatie

    Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

    Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Geschikt voor alle condities

    Het is van essentieel belang dat alle klanten de Adrift Tongariro-basis bellen tussen 10.00 uur en 17.00 uur op de dag vóór de reisdatum om de vertrektijd van de tour te bevestigen en de exacte tijden te bespreken. +64 7892 2751. Elke deelnemer moet een verklaring van afstand invullen voordat hij ter plaatse arriveert. Houd uw link of QR-code 3 dagen vóór uw tourdatum in uw inbox in de gaten.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Tongariro National Park Visitor Centre, Manawatū-Whanganui, 3951
    De tour begint en eindigt bij het Whakapapa Informatiecentrum. Bel Adrift Tongariro de dag voorafgaand tussen 10.00 en 17.00 uur om de vertrektijd van de tour te bevestigen. +64 7892 2751. Onze voorkeursroute is de lusroute van Taranaki Falls.
    Eindpunt
    Tongariro National Park Visitor Centre, Manawatū-Whanganui, 3951

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen