Full-Day Marlborough Catamaran Cruise med vin tur og lunsj

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Opplev 'The Ultimate Marlborough Day Out', på denne helgedagen, liten gruppe tur.

Om morgenen kan du nyte et naturskjønt cruise gjennom Queen Charlotte Sound, ombord på en katamaran, og se den historiske Ship Cove, hvor Captain Cook forankret seg tilbake i 1770. Gå tilbake til land rundt kl. 12.30, vil du bli tatt til en vingård til ha en enkelt hovedrett lunsj med et glass vin av ditt valg.

Etter lunsj kommer du til å besøke et par flere vinprodusenter med en sjanse til å prøve flere av de viner som produseres her. Dette er mens du slapper av, nyter og nyter denne vakre Marlborough-regionen.

Inkludert

  • Vinsmaking

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Tips

    Øvrig informasjon

    Tjenestedyr er tillatt

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Hvis du er i Blenheim, overfører vi deg til Picton for Cruise. Hvis du befinner deg i Picton, vil du enten kunne gå til cruiseskontoret eller arrangere transport for deg om morgenen. Når cruise er ferdig, vil vi plukke deg opp i Picton til lunsj og ettermiddagsvinstur, og returnere deg til din innkvartering etter ferdigstart av turen. Blenheim pick ups fra Hoteller er ca 8 am og hvis du er i Picton kan du enten gå til startpunktet eller hvis utenfor landsbyen arrangerer vi henting på ca 8.30am.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser