Boutiquetur, Mt Maunganui, NZ-gård, Rotoruasjöar/geotermisk värme

Visa alla bilder (36)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Under ditt dags besök i Tauranga, upplev Rotoruas geotermiska underland. På vägen dit kan du förundras över vackra stränder och hus i mångmiljoner dollar, innan en 45 minuters bilresa från kusten, stiger uppför den centrala platån, genom kiwiplanteringar och typiska nyländska pastorala jordbruksmark till vår destination längst in i landet, Rotorua. Ta in de mest populära platserna av intresse - Blå & Gröna sjöar, se Mt Tarawera (utbrott 1886) över den vackraste sjön, gå genom NZ inhemska buske full av ormbunkar och höga podocarper som en 1800-talspionjär eller Maori-krigare. Ta en titt på gejsrarna (inkl. berömda Pohutu) från vår hemliga utsiktsplats bredvid den geotermiska regionen Whakarewarewa.

Vi rekommenderar starkt att du uppgraderar till vår P5-turné - Geothermal Rotorua med Maori-kulturell föreställning, ytterligare 35 USD vardera och du kommer att underhållas av en berömd Maori-trupp som är känd över hela världen för sin naturliga showmanship och gå genom en fantastisk ångande levande geotermiskt aktiv zon.

Detta ingår

  • Hamnarupphämtning och avhämtning
  • Transport med luftkonditionerade minivan
  • Guide

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Souvenirbilder (kan köpas)
    • Lunch
    • Inträdesavgifter
    • Whakarewarewa geotermisk by. Inspektera vår Whaka P5-turné om du vill inkludera detta måste göra

    Övrig information

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Särskilda barnstolar finns tillgängliga

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    I allmänhet kommer vi att hitta och hälsa på dig precis efter att du har lämnat hamnens tullport för fotgängare cirka 100 meter norr om din landgång. Om du har bokat hos oss, och vi inte har anslutit efter att du har lämnat denna tullport, vänta på den gräsbevuxna kullen vid flaggstängerna så borde vi hitta dig där, eller ring mig på +64(21)960002 antingen whatsapp eller traditionell mobil eller lägg till mig som vän och facebookmeddelande Toby Lerew:

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    4 Salisbury Avenue, Salisbury Ave 4, Mount Maunganui, 3116
    Direkt utanför hamnens säkerhetsport finns en gräsbevuxen kulle med flaggstänger där vår guide kommer att vänta på dig. Han ska vara klädd i en svart kortärmad skjorta och klippa en snygg figur.
    Slutplats
    4 Salisbury Avenue, Salisbury Ave 4, Mount Maunganui, 3116

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser