Boutique tur, Mt Maunganui, NZ farm, Rotorua innsjøer/geotermisk

Mulighet for gratis avbestilling

Under dagens besøk til Tauranga kan du oppleve det geotermiske eventyrlandet Rotorua. På veien dit kan du beundre vakre strender og boliger med mange millioner dollar, før du en 45-minutters kjøretur fra kysten, klatrer opp det sentrale platået, gjennom kiwiplantasjer og typisk NZ pastoralt jordbruksland til vår destinasjon lengst inn i landet, Rotorua. Ta inn de mest populære severdighetene - blå og grønne innsjøer, se Tarawera-fjellet (brøt ut 1886) over den vakreste innsjøen, gå gjennom NZ innfødt busk full av bregner og høye podokarper som en 1800-talls pioner eller maorikriger. Ta en titt på geysirene (inkl. berømte Pohutu) fra vårt hemmelige visningssted ved siden av den geotermiske regionen Whakarewarewa.

Vi anbefaler på det sterkeste at du oppgraderer til vår P5-tur - Geothermal Rotorua m/ Maori kulturell ytelse, ytterligere USD35 hver, og du vil bli underholdt av en berømt Maori-trupp kjent over hele verden for deres naturlige showmanship, og gå gjennom en fantastisk dampende levende geotermisk aktiv sone.

Inkludert

  • Guide
  • Port pick-up og drop-off
  • Transport med aircondition minivan

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)
    • Lunsj
    • Inngangspenger
    • Whakarewarewa geotermisk landsby. Inspiser vår Whaka P5-tur hvis du vil inkludere dette må gjøres

    Øvrig informasjon

    Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Vanligvis vil vi finne og hilse på deg like etter at du har gått ut av havneporten for fotgjengere omtrent 100 meter nord for landgangen din. Hvis du har bestilt hos oss, og vi ikke har koblet til etter at du har gått ut av tollporten, vennligst vent på den gresskledde knausen ved flaggstengene, så finner vi deg der, eller ring meg på +64(21)960002 enten whatsapp eller tradisjonell mobil eller legg meg til som venn og Facebook-melding Toby Lerew:

    Informasjon om turen

    Sted

    Startsted
    4 Salisbury Avenue, Salisbury Ave 4, Mount Maunganui, 3116
    Rett utenfor Port Security gate er det en gresskledd knaus med flaggstenger hvor guiden vår vil vente på deg. Han bør kle seg i en svart kortermet skjorte med krage og klippe en flott figur.
    Endepunkt
    4 Salisbury Avenue, Salisbury Ave 4, Mount Maunganui, 3116

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser