Boetiektour, Mt Maunganui, NZ-boerderij, Rotorua-meren/geothermisch

Gratis annuleren beschikbaar

Ervaar tijdens uw dagbezoek aan Tauranga het geothermische wonderland van Rotorua. Bewonder op weg daarheen de prachtige stranden en huizen van miljoenen dollars, voordat je 45 minuten rijden van de kust, omhoog gaat over het centrale plateau, door kiwiplantages en typische NZ-landbouwgronden naar onze verste bestemming in het binnenland, Rotorua. Bekijk de meest populaire bezienswaardigheden - blauwe en groene meren, bekijk Mt Tarawera (uitbarsting in 1886) over het mooiste meer, wandel door de inheemse bush van NZ vol varens en hoge podocarps als een pionier uit 1800 of een Maori-krijger. Neem een kijkje in de geisers (incl. beroemde Pohutu) vanaf onze geheime uitkijkplek naast de geothermische regio Whakarewarewa.

We raden je ten zeerste aan om te upgraden naar onze P5-tour - Geothermische Rotorua met Maori-culturele uitvoering, een extra USD 35 per stuk en je wordt vermaakt door een beroemde Maori-groep die wereldwijd bekend staat om hun natuurlijke showmanschap, en wandelt door een verbluffend stomende levende geothermisch actieve zone.

Dit is inbegrepen

  • Gids
  • Vervoer per minivan met airconditioning
  • Ophalen en afzetten van de haven

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Souvenirfoto's (beschikbaar om te kopen)
    • Lunch
    • Toegangsprijzen
    • Whakarewarewa geothermisch dorp. Bekijk onze Whaka P5-tour als je dit wilt opnemen

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Geschikt voor alle condities

    Over het algemeen zullen we u ontmoeten en begroeten net nadat u de douanepoort voor voetgangers in de haven heeft verlaten, ongeveer 100 meter lopen ten noorden van uw gangpad. Als u bij ons heeft geboekt en we geen verbinding hebben gemaakt nadat u de douanepoort hebt verlaten, wacht dan op het met gras begroeide heuveltje bij de vlaggenmasten en we zouden u daar moeten vinden, of bel mij op +64(21)960002 WhatsApp of traditioneel mobiel of voeg mij toe als vriend en Facebook-bericht “Toby Lerew:”

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    4 Salisbury Avenue, Salisbury Ave 4, Mount Maunganui, 3116
    Direct buiten de havenbeveiligingspoort is er een met gras begroeid heuveltje met vlaggenmasten waar onze gids op je wacht. Hij moet gekleed zijn in een zwart overhemd met korte mouwen en kraag en een onstuimig figuur hebben.
    Eindpunt
    4 Salisbury Avenue, Salisbury Ave 4, Mount Maunganui, 3116

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen