Heldags Arthurs Pass Tour med Tranzalpine Train i Nya Zeeland

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Arthurs Pass ligger djupt i Nya Zeelands södra alper. Du kommer att resa på Great Alpine Highway genom de ständigt föränderliga anmärkningsvärda landskapen. Denna turné framhäver ett exempel på fantastisk teknik, spektakulära vattenfall och berömda filmplatser.

Dagen börjar med en samling från ditt valda boende innan vi ger oss ut på vägen mot Arthurs pass, vår kunniga och vänliga guide kommer att peka ut de fantastiska vyerna längs vägen. Medan du är på denna turné med oss kommer du att se en mängd gröna fält till karga bergskedjor, frodig skog och ismatade sjöar och floder!

Det finns gott om stopp längs rutten, så vi kommer inte att spendera hela dagen i skåpbilen även om det är ganska bekvämt. Naturligtvis kommer vi också att stanna vid de där måste-se Instagram-värdiga platserna också! Innan du tar den världsberömda TranzAlpine tillbaka mot staden.

Detta ingår

  • lokala snacks
  • Luftkonditionerat fordon
  • Vatten på flaska
  • Wifi ombord
  • TranzAlpine tågbiljett
  • Läskedrycker
  • Lunch

Övrig information

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

För en smidig hämtningsprocess vänligen vänta på din valda hämtningsplats minst 5 minuter innan din planerade hämtningstid. Ditt fordon kan bli försenat på grund av tidigare hämtning. Ha tålamod och vänta 10 minuter innan du ringer kontoret. Våra chaufförer kan inte vänta på sena kunder. No show / sena kunder kommer inte att återbetalas. Vi hämtar endast från platser som har en hämtning noterad. Se till att du har meddelat oss din upphämtningsplats. För hotellhämtning, vänta vid eller framför receptionen.

Information om turen

Plats

Avgår från
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011
Vi hämtar endast från platser vi har fått besked om. Se till att du låter oss veta att din upphämtningsplats kommer att vara busshållplatsen. Vänligen vänta vid Intercity Bus Stop på Lichfield Street. Det rekommenderas att du anländer 5 minuter före din hämtningstid.
Slutplats
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser