Heldags Arthurs Pass Tour med Tranzalpine Train i New Zealand

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Arthurs Pass ligger dypt i de sørlige Alpene på New Zealand. Du vil reise på Great Alpine Highway gjennom de stadig skiftende bemerkelsesverdige landskapene. Denne turen fremhever et eksempel på flott ingeniørkunst, spektakulære fossefall og kjente filmsteder.

Dagen vil begynne med en samling fra ditt valgte overnattingssted før vi tar veien mot Arthurs pass, vår kunnskapsrike og vennlige guide vil peke ut den fantastiske utsikten underveis. Mens du er på denne turen med oss vil du se en rekke grønne felt til robuste fjellkjeder, frodig skog og ismatede innsjøer og elver!

Det er mange stopp langs ruten, så vi vil ikke tilbringe hele dagen i varebilen selv om den er ganske komfortabel. Selvfølgelig vil vi også stoppe ved de må-se Instagram-verdige stedene også! Før du tar den verdensberømte TranzAlpine tilbake mot byen.

Inkludert

  • Lunsj
  • TranzAlpine togbillett
  • Wi-Fi om bord
  • lokale snacks
  • Brus
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Vann på flaske

Øvrig informasjon

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

For en jevn henteprosess, vennligst vent på det valgte hentestedet minst 5 minutter før det planlagte hentetidspunktet. Kjøretøyet ditt kan bli forsinket på grunn av tidligere henting. Vær tålmodig og vent 10 minutter før du ringer kontoret. Sjåførene våre kan ikke vente på sene kunder. Uteblivelse / sene kunder vil ikke bli refundert. Vi henter kun fra steder som har en henting notert. Sørg for at du har gitt oss beskjed om hvor du henter. For hotellhenting, vennligst vent ved eller foran resepsjonen.

Informasjon om turen

Sted

Startsted
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011
Vi henter kun fra steder vi har fått beskjed om. Sørg for at du gir oss beskjed om at hentestedet ditt vil være bussutvekslingen. Vennligst vent på Intercity Bus Stop på Lichfield Street. Det anbefales at du ankommer 5 minutter før hentetid.
Endepunkt
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser