Volledige dag Arthurs Pass-tour met Tranzalpine-trein in Nieuw-Zeeland

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Arthurs Pass ligt diep in de Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland. Je reist over de Great Alpine Highway door de steeds veranderende opmerkelijke landschappen. Deze tour belicht een voorbeeld van geweldige techniek, spectaculaire watervallen en beroemde filmlocaties.

De dag begint met het ophalen van de door u gekozen accommodatie voordat we op pad gaan richting Arthur's pas. Onze deskundige en vriendelijke gids zal u onderweg wijzen op de prachtige uitzichten. Tijdens deze tour met ons ziet u een verscheidenheid aan groene velden tot ruige bergketens, weelderige bossen en met ijs gevoede meren en rivieren!

Er zijn voldoende haltes langs de route, dus we zullen niet de hele dag in het busje doorbrengen, hoewel het behoorlijk comfortabel is. Natuurlijk stoppen we ook bij de Instagramwaardige plekken die je niet mag missen! Voordat je de wereldberoemde TranzAlpine terug naar de stad neemt.

Dit is inbegrepen

  • TranzAlpine-treinkaartje
  • Frisdrank
  • Wifi aan boord
  • lokale hapjes
  • Lunch
  • Voertuig met airco
  • Flessenwater

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

Voor een vlot ophaalproces dient u minimaal 5 minuten vóór de geplande ophaaltijd op de door u geselecteerde ophaallocatie te wachten. Uw voertuig kan vertraging oplopen als gevolg van eerdere ophalingen. Wees geduldig en wacht 10 minuten voordat u het kantoor belt. Onze chauffeurs kunnen niet wachten op late klanten. No-show/late klanten worden niet terugbetaald. We halen alleen op van locaties waar een ophaalservice staat vermeld. Zorg ervoor dat u ons uw ophaallocatie laat weten. Als u wordt opgehaald bij uw hotel, wacht dan bij of voor de receptie.

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011
Wij halen alleen op vanaf locaties waar wij van op de hoogte zijn gesteld. Zorg ervoor dat u ons laat weten dat uw ophaallocatie het busknooppunt is. Wacht bij de intercitybushalte aan Lichfield Street. Het wordt aanbevolen dat u 5 minuten vóór uw ophaaltijd aanwezig bent.
Eindpunt
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen