Heldags Arthurs Pass Tour med Tranzalpine Train i New Zealand

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Arthurs Pass ligger dybt i de sydlige alper i New Zealand. Du vil rejse på Great Alpine Highway gennem de evigt foranderlige bemærkelsesværdige landskaber. Denne tur fremhæver et eksempel på fantastisk teknik, spektakulære vandfald og berømte filmsteder.

Dagen begynder med en samling fra din valgte bolig, før vi tager på vejen mod Arthurs pas, vores kyndige og venlige guide vil påpege de fantastiske udsigter undervejs. Mens du er på denne tur med os, vil du se en række grønne marker til forrevne bjergkæder, frodig skov og isfodrede søer og floder!

Der er masser af stop langs ruten, så vi vil ikke tilbringe hele dagen i varevognen, selvom den er ret behagelig. Vi stopper selvfølgelig også ved de steder, der er værd at se på Instagram! Før du tager den verdensberømte TranzAlpine tilbage mod byen.

Hvad er inkluderet?

  • Sodavand
  • TranzAlpine togbillet
  • Køretøj med aircondition
  • Frokost
  • Flaskevand
  • Wi-fi om bord
  • lokale snacks

Yderligere oplysninger

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Velegnet til alle fitnessniveauer

For en smidig afhentningsproces skal du vente på dit valgte afhentningssted mindst 5 minutter før dit planlagte afhentningstidspunkt. Dit køretøj kan blive forsinket på grund af tidligere afhentninger. Vær tålmodig og vent 10 minutter, før du ringer til kontoret. Vores chauffører kan ikke vente på sene kunder. Udeblivelse/forsinkede kunder refunderes ikke. Vi afhenter kun fra lokationer, der har en afhentning noteret. Sørg for, at du har oplyst os om dit afhentningssted. For hotel afhentninger skal du vente ved eller foran receptionen.

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011
Vi afhenter kun fra steder vi har fået besked om. Sørg for at lade os vide, at dit afhentningssted vil være busudvekslingen. Vent venligst ved Intercity Bus Stop på Lichfield Street. Det anbefales, at du ankommer 5 minutter før dit afhentningstidspunkt.
Slutsted
Bus Interchange (Intercity stop), Christchurch Central City, Christchurch, 8011

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser