Från Stavanger: Lysefjord Sightseeing RIB-båttur

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Vår Lysefjord Sightseeing-tur ger dig en plats på första raden till några av Norges mest fantastiska landskap. Våra erfarna och havskunniga kaptener tar dig nära till de mest berömda sevärdheterna som fjorden har att erbjuda och delar berättelser och berättelser längs vägen. Du kommer att få se Predikstolen, gömda grottor, gigantiska vattenfall och så mycket mer.

Under hela resan kommer du också att hålla utkik efter det livliga djurlivet som lever i regionen. En bra dag kommer det att vara möjligt att upptäcka sälar, tumlare, havsörnar med mera.

Vi använder bara helt nya toppklassiga RIB-båtar, vilket garanterar dig en åktur som erbjuder högsta grad av komfort, säkerhet och nöje. Att skumma vattnet på en RIB är spännande, men inte extremt på något sätt. Vi har konstant tillsyn och ser alltid till att alla ombord har det bra.

Så boka ditt äventyr idag och låt oss ge dig något att svara när dina vänner och familj frågar om du gjort något roligt i Norge.

Detta ingår

  • 1 timme 45 minuters RIB-tur i Lysefjorden.
  • Flytdräkt, flytväst, skyddsglasögon och handskar finns i en mängd olika storlekar.

Övrig information

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Rekommenderas inte för resenärer med ryggmärgsskador

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Information om turen

Plats

Avgår från
Strandkaien 37, Strandkaien 37, Stavanger, 4005
Vår båt hittar du vid den innersta flytbryggan i hamnen. Det är precis bredvid fiskemarknaden i Stavanger, som är en vit envåningsbyggnad med triangulära takluckor. Vår båt är tydligt märkt med en Stavanger Rib-logga.
Slutplats
Strandkaien 37, Strandkaien 37, Stavanger, 4005

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser