Fra Stavanger: Lysefjord Sightseeing RIB Boat Tour

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Vores Lysefjord Sightseeing-tur vil give dig et sæde på forreste række til nogle af Norges mest fantastiske landskaber. Vores erfarne og havkyndige kaptajner tager dig helt tæt på de mest berømte seværdigheder, fjorden har at byde på, og deler historier og fortællinger undervejs. Du vil komme til at se Predikestolen, skjulte huler, gigantiske vandfald og meget mere.

Under hele rejsen vil du også være på udkig efter det travle dyreliv, der bebor regionen. På en god dag vil det være muligt at spotte sæler, marsvin, havørne og meget mere.

Vi bruger kun helt nye top-of-the-line RIB-både, der sikrer dig en tur, der tilbyder den højeste grad af komfort, sikkerhed og sjov. At skimme vandet på en RIB er spændende, men ikke ekstremt på nogen måde. Vi holder konstant opsyn og sørger altid for, at alle ombord har det godt.

Så book dit eventyr i dag, og lad os give dig noget at svare, når dine venner og familie spørger, om du har lavet noget sjovt i Norge.

Hvad er inkluderet?

  • 1 time og 45 minutter med RIB-tur i Lysefjorden.
  • Flydedragt, redningsvest, beskyttelsesbriller og handsker leveres i forskellige størrelser.

Yderligere oplysninger

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Anbefales ikke til rejsende med rygskader

Anbefales ikke til gravide rejsende

Velegnet til alle fitnessniveauer

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Strandkaien 37, Strandkaien 37, Stavanger, 4005
Du kan finde vores båd ved den inderste flydedok i havnen. Det er lige ved siden af fiskemarkedet i Stavanger by, som er en hvid en-etagers bygning med trekantede soltage. Vores båd er tydeligt mærket med et ‘Stavanger Rib’ logo.
Slutsted
Strandkaien 37, Strandkaien 37, Stavanger, 4005

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser