Åndalsnes till Trollstigen Scenic Tour

Gratis avbokning finns tillgängligt

När vi lämnar centrum och går in i den vackra Raumadalen, längs Rauma älv fylld av lax och de imponerande bergen på båda sidor, tar vår resa oss till det första fotostoppet vid Trollväggen.

Efter att ha fått vårt första intryck av det imponerande fjälllandskapet fortsätter vi mot Trollstigen. Vi går över Soggebron in i den vackra Isterdalsdalen, där den spektakulära ormvägen Trollstigen börjar. Vår bussförare tar oss upp 11 hårnålsböjar till platån, där vi kommer att ha nästa fotostopp. Från en spektakulär utsikt kan vi se hela landskapet på denna imponerande bergsväg, inklusive de omgivande topparna och det vilda vattenfallet Stigfossen. Efter en oförglömlig tid på toppen av Trollstigen går rutten ner igen.

Längst ner i Trollstigen kan du beundra Stigfossen vid ett stopp. Låt oss koppla av och lyssna på vår guide som berättar om Trollstigens och Åndalsnes historia på väg tillbaka till hamnen.

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Särskilda barnstolar finns tillgängliga

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Total reselängd inkluderar restid

Ej rullstolsanpassat

Information om turen

Plats

Avgår från
Lokstallvegen 17, Lokstallvegen 17, Åndalsnes, 6300
Vår guide kommer att möta dig vid kryssningspiren (mötesplats) med ett tecken på West Norway Travel och namnet på turen.
Slutplats
Lokstallvegen 17, Lokstallvegen 17, Åndalsnes, 6300

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser