Nordlys tur med Alta Adventure

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Vi tilbyder en tur for en lille gruppe for at nyde samvær og spænding, mens vi er på jagt efter nordlys i Altafjordens smukke landskaber. Vi arrangerer organiserede guidede ture siden 2007 og har viden om, hvordan man finder nordlyset, hvis forholdene er til stede. På vores ture vil du normalt have 80-90 % chance for at se denne spektakulære udsigt. Hver tur er forskellig, da vi fokuserer på at finde det optimale sted med størst chance for at se lysene. Vi skal derfor nogle gange køre ret langt for at finde dem, mens vi nogle gange finder dem i omegnen. Nødvendig køreafstand bestemmer, om vi etablerer en lejr med bål, eller om vi serverer varm chokolade og snacks ved et af vores korte stop. Mens vi nyder den frie natur, vil vi dele lokale historier med dig om norsk levevis, lokalhistorie fra stenalderen, samisk kultur, rensdyrdrift, 2. verdenskrig og det moderne samfund i Alta. Vi er normalt tilbage lidt over midnat.

Hvad er inkluderet?

  • Kamerainstruktioner, bedste billeder via mail, lokalhistorie, varme jakkesæt/støvler (send størrelser), hovedlygte
  • Vi byder på en varm chokolade og lette snacks/sandwich under turen. Fortæl os, hvis du har nogen allergi eller en diætbegrænsning (vegansk/vegetarisk)

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Vi har nogle stativer til leje (100 NOK ekstra)

    Yderligere oplysninger

    Servicedyr er tilladt

    Anbefales ikke til rejsende med rygskader

    Anbefales ikke til gravide rejsende

    Anbefales ikke til rejsende med fare for hjerte-kar-sygdomme

    Rejsende skal mindst være i moderat fysisk form

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    Komsaveien 2, Komsaveien 2, Alta, 9511
    Kører du i egen bil eller lejebil, kan vi mødes på vores kontor kl. 9:00. Vores kontor ligger i Komsaveien 2, 9511 Alta på anden sal i den bygning, og udenfor har vi gratis og sikker parkeringsplads til din bil. Vent tålmodigt på os, hvis der er forsinkelser med afhentning af andre kunder.
    Slutsted
    Komsaveien 2, Komsaveien 2, Alta, 9511

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser