Groningen: Terrassbåtsupplevelse med en mysig bar: 1,5 timmar

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Upptäck den första flytande terrassen i Groningen och njut av en unik kombination av avkoppling på en terrass och magin med en båttur. Upplev den ultimata destinationen för alla som vill uppleva Groningen från vattnet.

Gå ombord på båten och njut av flexibiliteten i cabriolettaket, som kan öppnas på soliga dagar för fri sikt mot himlen och stängas snabbt för att säkerställa komfort och torrhet i händelse av en oväntad regnskur.

Njut av ett brett urval av drinkar och snacks i baren, från sommaröl och uppfriskande viner till varma (vegetariska) snacks. Allt finns tillgängligt för en perfekt tid ombord. Det finns en ren och tillgänglig toalett ombord.

Detta ingår

  • Toalett ombord
  • Alla avgifter och skatter
  • Wifi ombord

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Drycker börjar på €3,50 för en fatöl. Åldersgränsen är 18 år och uppåt.
    • Varma snacks börjar på 8,50 euro
    • Drycker börjar på 3 euro

    Övrig information

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Vi kan tillgodose kostrestriktioner såsom vegetariskt, veganskt, glutenfritt, etc. Om du har kostbehov, vänligen ange dem för vår (ombord) personal eller för din servitris.

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Terrasje Speciaal - Het varend terras van Groningen | Floating terrace, Stationsweg 1003, Schilders- en Zeeheldenwijk, Groningen, 9726 AE
    Det enklaste sättet att hitta ombordstigningsplatsen är genom att söka Terrasje Speciaal på Google Maps. Det är vid Groningens centralstation, till vänster om bron mot Groninger-museet när du vetter bort från stationen. En strandflagga kommer att markera betongtrappan för ombordstigning.
    Slutplats
    Terrasje Speciaal - Het varend terras van Groningen | Floating terrace, Stationsweg 1003, Schilders- en Zeeheldenwijk, Groningen, 9726 AE

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser