Groningen: Terrassebådsoplevelse med en hyggelig bar: 1,5 time

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Oplev den første flydende terrasse i Groningen og nyd en unik kombination af afslapning på en terrasse og magien ved en bådtur. Oplev den ultimative destination for alle, der ønsker at opleve Groningen fra vandet.

Gå ombord på båden og nyd fleksibiliteten fra cabriolettaget, som kan åbnes på solrige dage for frit udsyn til himlen og lukkes hurtigt for at sikre komfort og tørhed i tilfælde af en uventet regnbyge.

Nyd et bredt udvalg af drinks og snacks i baren, fra sommerøl og forfriskende vine til varme (vegetariske) snacks. Alt er tilgængeligt for en perfekt tid om bord. Der er et rent og tilgængeligt toilet ombord.

Hvad er inkluderet?

  • Alle skatter og afgifter
  • Toilet om bord
  • Wi-fi om bord

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Drikkevarer starter ved €3,50 for en fadøl. Aldersgrænsen er 18 år og opefter.
    • Varme snacks starter ved 8,50 euro
    • Drikkevarer starter ved 3 euro

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Servicedyr er tilladt

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Vi kan imødekomme diætrestriktioner såsom vegetarisk, vegansk, glutenfri osv. Hvis du har diætbehov, bedes du oplyse dem til vores (ombord) personale eller til din servitrice.

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    Terrasje Speciaal - Het varend terras van Groningen | Floating terrace, Stationsweg 1003, Schilders- en Zeeheldenwijk, Groningen, 9726 AE
    Den nemmeste måde at finde boardingstedet er ved at søge Terrasje Speciaal på Google Maps. Det er ved Groningens hovedbanegård, til venstre for broen mod Groninger Museum, når det vender væk fra stationen. Et strandflag vil markere betontrappen til boarding.
    Slutsted
    Terrasje Speciaal - Het varend terras van Groningen | Floating terrace, Stationsweg 1003, Schilders- en Zeeheldenwijk, Groningen, 9726 AE

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser