Escape the City Leeuwarden stadswandeling met puzzels

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Ga je een dagje of weekendje weg naar Leeuwarden, dan kun je veel plezier beleven aan deze stadswandeling. Een Escape spel en stadswandeling tegelijk. 3 kilometer lang en ruim 2 uur plezier voor het gezin of een groep vrienden.

Ondertussen is er tijdens dit spel genoeg tijd om op een van de terrasjes te zitten. Of lekker te shoppen in de vele leuke boetiekjes die de stad sieren. Een stadswandeling was nog nooit zo leuk. Een App helpt je met je zoektocht tijdens de stadswandeling. Speel wanneer het jou uitkomt.

Verras je groep met dit leuke uitje.

Stadswandeling Leeuwarden - 'De Leeuwardense Leugenaar'

Hij is terug en de onrust in de stad Leeuwarden is enorm... de Leeuwardense Leugenaar. Een man die liegt, bedriegt en steelt en zodoende heel veel inwoners van deze Friese hoofdstad in de problemen heeft gebracht.

Hij is vanochtend gesignaleerd op het station en is waarschijnlijk daarna de stad in gevlucht. Maar niemand weet het zeker. Ook de politie tast volledig in het duister. Was er maar een team van speurneuzen, de beste van de besten, die deze taak op zich konden nemen. Oh wacht, dat zijn jullie natuurlijk!

Jullie hulp wordt ingeschakeld om de Leeuwardense Leugenaar te vinden. Er zijn diverse aanwijzingen in deze stad, waarmee jullie hopelijk het spoor kunnen volgen om zodoende dit tot een goed einde te brengen. Lukt het jullie speurneuzen om de Leugenbaron, zoals hij zichzelf ook wel noemt, op te sporen?

Via een app krijg je constant nieuwe locaties voor jullie wandeling. Op elke locatie krijgen jullie een vraag, opdracht of puzzel om zo dichtbij de ontknoping te komen. Ondertussen zullen jullie verrast worden door deze prachtige hoofdstad van Friesland. Tijdens deze interactieve stadswandeling door de stad krijgen jullie vele pareltjes van de stad zien. Tijd speelt geen rol bij het oplossen, dus tijdens de wandeling hebben jullie zeker ook de tijd om even rustig op een terrasje te zitten, een winkel te bezoeken of te genieten van alle prachtige panden, gevels en tuinen die deze stad Leeuwarden te bieden heeft.

- Aantal personen per team: 1 tot 6 personen

- Afstand: Een wandeling van ongeveer 3 km

- Tijd: 2 uur (maar jullie mogen er 48 uur over doen), dus bij bv slecht weer kunnen jullie de volgende dag verder gaan.

- Speel wanneer je wilt: Bestel en speel meteen of speel later

- Eenvoudig te spelen: Zeer eenvoudige instructies om de route op je telefoon te openen en te volgen

- Direct te spelen

- Leuk voor jong en oud: Samen met je gezin? Samen met het gezin? Of met je vrienden? Dit spel maakt iedereen enthousiast.

- De puzzels en opdrachten in het spel zijn niet te moeilijk, maar ook niet te gemakkelijk.

Dit spel wordt aangeboden door Groepsspellen.nl, jaarlijks worden onze spellen door duizenden mensen gespeeld. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en hulp, ook 's avonds en in het weekend.

Naast Leeuwarden is dit spel in nog veel meer steden te spelen. Check hiervoor de website van Groepsspellen.nl

Alvast veel plezier,

Richard & Marjolein

Dit is inbegrepen

  • * Het Escape the City spel. * Uitleg over de stadswandeling per e-mail. * Inloggegevens voor de App. * Start op elk gewenst moment, reserveren is niet nodig. * 24/7 help op afstand.

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Smartphone. Jullie spelen dit spel op jullie eigen telefoon.
    • Gids, de app wijst jullie de route.

    Aanvullende informatie

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Geschikt voor alle condities

    Je kunt dit spel spelen op je eigen gekozen moment.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Station Leeuwarden, Stationsplein 1, Leeuwarden, 8911 AC
    Het spel start bij het Station. Check de mail die jullie hebben ontvangen van Groepsspellen met verdere uitleg en de inloggegevens voor de speciale app. Het spel brengt jullie vanzelf naar alle mooie plekjes in de binnenstad.
    Eindpunt
    Hofplein, Hofplein, Leeuwarden, 8911 DN
    Het spel eindigt in het centrum.

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen