Kunst en cultuur in Todos Santos

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

-Een culturele tour onder leiding van een lokale artiest met meer dan 12 jaar ervaring geeft je een breder en dieper inzicht in je tourervaring van onze magische stad.

- Als kunstenaar heb ik mijn eigen gemengde hedendaagse technieken ontwikkeld met behulp van de lokale materialen, wat de stukken zeer uniek maakt, dus je leert deze technieken kennen.

-Mijn tour zal je enkele van de meest representatieve artiesten in onze stad voorstellen die een grote impact hebben op onze culturele en kunstmanifestaties, dus je zult ze goed leren kennen met een goede introductie.

-En tot slot heb ik in mijn rol van cultureel gestor een brede kennis en contacten van de lopende culturele activiteiten in de stad, waarvan sommige moeilijker voor u te vinden zijn omdat er geen website of tijdschrift bestaat dat ze adverteert allemaal zoals in onze stad is informatie nog steeds veel afhankelijk van mond-tot-mondreclame, dus u zult deze informatie ook tijdens onze tour leren kennen.

Dit is inbegrepen

  • Flessenwater

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

Als je moet worden opgehaald, vertel me dan de naam of het adres waar je verblijft. Ik zal passeren in een witte VW Cross Fox-auto

Locatie

Vertrekpunt
Teatro, Manuel Márquez de León 3, Centro, Todos Santos, 23300
Zoek gewoon in gmaps of vraag naar het Manuel Márquez de León-theater of de Missie van Nuestra Señora del Pilar, beide bevinden zich recht tegenover het centrale plein, waar we elkaar zullen ontmoeten, er zijn geen straatnummers geschreven buiten gebouwen in Todos Santos.
Eindpunt
Teatro, Manuel Márquez de León 3, Centro, Todos Santos, 23300

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen