Pilgrimsrejse med forsker til Cañada de la Virgen, Forfædrenes Hill

Mulighed for gratis afbestilling

Alberto Aveleyra har forsket på stedet siden 2017, da han præsenterede et papir om de præhispaniske adgangsveje til stedet i den 3. internationale kongres for etnohistorie. I år, 2021, vil en artikel, hvor han viser sine første forskningsresultater, dukke op i en bog om Royal Road of Guanajuato.

Hans forskning foreslår, at dette sted sandsynligvis er helligdommen for Chicomoztoc, et sted, der henvises til i flere oprindelige historiske kilder, denne opdagelse drev ham til at starte en ph.d. i mesoamerikanske studier ved National University of Mexico, han er nu i udvælgelsesprocessen, hvis han er succesfuld, starter han sin uddannelse i august 2021. De sidste 4 års feltarbejde og codex-analyse er blevet grundlagt gennem de ture, han kører på siden. Når du hyrer hans ture, bidrager og støtter du hans forskning og skaber en ny måde at lave kulturantropologi i Mexico.

Hvad er inkluderet?

  • Alle skatter og afgifter

Yderligere oplysninger

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Anbefales ikke til gravide rejsende

Anbefales ikke til rejsende med fare for hjerte-kar-sygdomme

Rejsende skal mindst være i moderat fysisk form

Starttiden for turen afhænger af bekræftelsen fra det arkæologiske websteds besøgscenter. Der er et begrænset antal rejsende til at komme ind på stedet hver time fra kl. 10.00 til 15.00. Vi beder altid om at komme ind kl. 10.00 (tur starter kl. 9.00), men det afhænger helt af de tilgængelige pladser på det arkæologiske område for den specifikke dag. På grund af dette er det almindeligt at gå ind på stedet og starte turen senere (11.00, 12.00, 13.00). Vi bekræfter dig starttidspunktet for turen, efter at vi har modtaget bekræftelsen fra det arkæologiske websteds besøgscenter.

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Callejón del Cardo, Cjon. del Cardo, Zona Centro, Zona Centro, San Miguel de Allende, 37700
Mødestedet er uden for El Cardo parkeringsplads, tæt på Juarez Park og St. Pauls kirke
Slutsted
Callejón del Cardo, Cjon. del Cardo, Zona Centro, Zona Centro, San Miguel de Allende, 37700

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser