Stand-Up Paddleboard (SUP) Uthyrning i Struga

Servicedjur är välkomna

Du kan ta en båt, en kajak eller till och med en vattenskoter för att utforska sjön, men ingenting kan jämföras med ett äventyr på en SUP.

Att paddla på en SUP är den mest fridfulla aktiviteten som låter dig utforska varje hörn av sjöns kustlinje. Det ger dig otrolig frihet för när du väl står upp på den där SUP:n kommer du att känna att du flyter på vattnet.

Det är den enda aktiviteten som låter dig ta dig runt i skrymslen och vrår, precis som ett litet barn. Ohridsjön är den äldsta naturliga sjön i Europa. Den har ett unikt vattenekosystem av världsomfattande betydelse, med mer än 200 endemiska arter. På en SUP får du observera allt.

Vill du bada där ingen är i närheten? Gör det. Ta med din familj och människor du känner och arrangera ett roligt äventyr. Behöver du tyst tid borta från bullret och alla och deras vänner? Coolt, hoppa på en SUP. Den tar dig till platser där du kan sitta tyst med ditt sinne och njuta av lugnet i naturen som omger dig.

Detta ingår

  • Stand Up Paddleboard & Dry Bag

Övrig information

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Särskilda barnstolar finns tillgängliga

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Plats

Avgår från
R1208 6330, R1208 6330, Rodohozhda
Alldeles intill restaurangen Dinga, under grottkyrkan St. Ärkeängeln Mikael. Leta efter en skylt som säger: SUP Rental and Tours. Skylten ligger nära en liten, välskött strand. Så om du skulle gå in i byn, skulle skylten och stranden vara till vänster om dig.
Slutplats
R1208 6330, R1208 6330, Rodohozhda

Vanliga frågor




Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser