2-timmars privat rundtur i Storhertigdömet Luxemburg

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Gå med på en omissad och unik tur, till de mest ikoniska platserna i Storhertigdömet Luxemburg, här kommer vi att visa dig de bästa mest representativa och MAGISKA platserna Upptäck de mest emblematiska platserna i Luxemburg på denna vandringstur genom dess historiska centrum det bästa sättet att börja lära känna huvudstaden i landet.

Mötesplatsen är på Place de Metz, för att börja vår rundtur i Luxemburgs historiska centrum. Därför kommer vi först att närma oss historien om staden och landet, en av de rikaste i världen.

Därefter kommer vi att flytta till William II Square, förrummet till Storhertigpalatset. Det kommer att vara där vi upptäcker varför Luxemburg är det enda suveräna storfurstendömet idag.

Senare kommer vi att besöka de främsta attraktionerna på platsen och kyrkan San Miguel. Dessutom kommer vi att klättra till toppen av Camino de la Cornisa, där vi kommer att njuta av den bästa panoramautsikten över Luxemburg. Turen kommer att fortsätta genom Judicial City.

Detta ingår

  • Guide
  • Dricks

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Användning av elektrisk trehjuling €10

    Övrig information

    Anpassat för rullstol

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Särskilda barnstolar finns tillgängliga

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Place de Metz, Pl. de Metz, Gare, Luxembourg, 2330
    Vi börjar på Place de Metz. För att komma till mötesplatsen är det bästa sättet med spårvagnen i Luxemburg, som också är gratis och kommer att lämna dig direkt vid hållplatsen Place de Metz. Mötesplatsen kommer att vara där, nära Adolf-bron Rött paraply.
    Slutplats
    Place de Metz, Pl. de Metz, Gare, Luxembourg, 2330

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser