Privérondleiding van 2 uur in het Groothertogdom Luxemburg

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Sluit je aan bij een onmisbare en unieke tour naar de meest iconische plekken van het Groothertogdom Luxemburg, hier laten we je de beste, meest representatieve en MAGISCHE plekken zien. Ontdek de meest emblematische plekken van Luxemburg tijdens deze wandeltocht door het historische centrum de beste manier om de hoofdstad van het land te leren kennen.

Het ontmoetingspunt is op Place de Metz, waar onze rondleiding door het historische centrum van Luxemburg begint. Zo zullen we eerst de geschiedenis van de stad en het land, een van de rijkste ter wereld, benaderen.

Vervolgens gaan we naar het Willem II-plein, de voorkamer van het Groothertogelijk Paleis. Daar zullen we ontdekken waarom Luxemburg vandaag de dag het enige soevereine groothertogdom is.

Later bezoeken we de belangrijkste bezienswaardigheden van de plaats en de kerk van San Miguel. Daarnaast klimmen we naar de top van de Camino de la Cornisa, waar we zullen genieten van het beste panoramische uitzicht over Luxemburg. De tour gaat verder door de gerechtelijke stad.

Dit is inbegrepen

  • Gids
  • Fooi

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Gebruik elektrische driewieler € 10,-

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Place de Metz, Pl. de Metz, Gare, Luxembourg, 2330
    We beginnen op Place de Metz. Om het ontmoetingspunt te bereiken, is de Luxemburgse tram de beste manier, die ook gratis is en u direct bij de halte Place de Metz afzet. De ontmoetingsplaats zal daar zijn, dicht bij de Adolfbrug. Onze gids zal aanwezig zijn Rode paraplu.
    Eindpunt
    Place de Metz, Pl. de Metz, Gare, Luxembourg, 2330

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen