TUK TUK STREET FOOD TOUR COLOMBO (All inclusive privat)

Gratis avbokning finns tillgängligt

Denna halvdagsmattur genom Colombo ger möjlighet att prova ett stort utbud av den autentiska gatumat som väldigt få turister någonsin får chansen att prova.

Vandra runt på Pettah Market medan du dricker en av de berömda kungkokosdryckerna! Upptäck vad som gör den lankesiska tratten så speciell över hela världen.

Njut av den explosiva eldiga smaken av kryddiga symboler och den roliga läckerheten hos röda och vita ristrattar. Vänd din uppmärksamhet till de komplexa smakerna av fruktchutney och lankesisk pickles. Andas in aromen i ett kassavachips stall medan du knakar dig igenom dem. Njut av en kopp te med en fin fräsch samosa - en trekantig bakelse fylld med välsmakande godsaker. Prova några av Sri Lankas mer exotiska frukter.

Efter en promenad runt den gamla rådhusmarknaden kan du äta en mer mättande måltid. Du kan välja att välja ett paket klumpris eller lampris som några av matstånden annonserar om, eller en gigantisk tallrik med den mycket omtalade koththu Rotti.

Detta ingår

  • På våra morgonturer avslutar vi med en Sri Lankas lokal lunch på en lokal restaurang.
  • Vi tar dig till ett lokalt marknadsområde där du kan uppleva hur lankesiskt kaffe tillverkas och du kommer säkert att smaka på en sådan. Vi tar dig också med för att prova berömt Ceylon-te i en liten butik i staden
  • Ett Sri Lankas rostade cashewnötspaket, några gatusnacks på väg,
  • Alla avgifter och skatter
  • Wifi ombord
  • Varje resenär får sin egen flaska vatten från vår kylare ombord.
  • Vår eftermiddag börjar normalt klockan 15.30 och avslutas med en lokal street food-middag. Du kommer att prova mycket populära lankesiska middagsrätter som Kottu, äggtrattar och olika andra alternativ.
  • Privat transport

Övrig information

Anpassat för rullstol

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Särskilda barnstolar finns tillgängliga

Alla områden och ytor är rullstolsanpassade

Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

Information om turen

Betyg från andra besökare

Värt ett besök
5.0
Faciliteter
5.0
Servicenivå
5.0
Lätt att hitta
5.0

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser