TUK TUK STREET FOOD TOUR COLOMBO (All inclusive privat)

Mulighet for gratis avbestilling

Denne halvdags matturen gjennom Colombo gir muligheten til å prøve et stort utvalg av den autentiske gatematen som svært få turister noen gang får sjansen til å prøve.

Vandre rundt på Pettah-markedet mens du drikker en av de berømte kokosnøttdrinkene! Oppdag hva som gjør den srilankiske hopperen så spesiell over hele verden.

Nyt en eksplosiv flammende smak av krydrede symboler og den morsomme deiligheten til røde og hvite rissnorer. Vend oppmerksomheten til de komplekse smakene av fruktchutney og srilankiske pickles. Pust inn aromaen i en kassavachips-bod mens du knaser deg gjennom dem. Nyt en kopp te med en fin fersk samosa - et trekantet bakverk fylt med velsmakende godsaker. Prøv noen av Sri Lankas mer eksotiske frukter.

Etter en spasertur rundt det gamle rådhusmarkedet kan du spise et mer mettende måltid. Du vil ha valget mellom å velge en pakke klumpet ris eller lamperis som noen av matbodene annonserer, eller en gigantisk tallerken med den mye omtalte koththu Rotti.

Inkludert

  • Ettermiddagen vår starter normalt klokken 15.30 og avsluttes med en lokal gatematmiddag. Du vil prøve veldig populære srilankiske middagsretter som Kottu, egghoppere og forskjellige andre alternativer.
  • Vi tar deg med til et lokalt markedsområde hvor du kan oppleve hvordan Sri Lankas kaffe lages, og du vil garantert smake på en. Vi tar deg også med til å prøve kjent Ceylon-te i en liten butikk i byen
  • Wi-Fi om bord
  • På morgenturene våre avslutter vi med en Sri Lankas lokal lunsj på en lokal restaurant.
  • Hver reisende vil få sin egen flaskevann fra kjøleren ombord.
  • Alle gebyrer og avgifter
  • Privat transport
  • En srilankisk stekt cashewnøttpakke, litt gatesnacks på vei,

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

Alle områder og flater er tilgjengelige for rullestolbrukere

Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

Informasjon om turen

Vurderinger fra andre besøkende

Verdt et besøk
5.0
Fasiliteter
5.0
Servicenivå
5.0
Lett å finne frem til
5.0

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser