TUK TUK STREET FOOD TOUR COLOMBO (Alles inclusief privé)

Gratis annuleren beschikbaar

Deze foodtour van een halve dag door Colombo biedt de mogelijkheid om een groot aantal van het authentieke straatvoedsel te proberen dat maar heel weinig toeristen ooit de kans krijgen om te proberen.

Dwaal rond op de Pettah-markt terwijl je een van de beroemde kokosnootdrankjes drinkt! Ontdek wat de Sri Lankaanse hopper over de hele wereld zo bijzonder maakt.

Geniet van de explosieve vurige smaak van pittige symbolen en de leuke verrukkingen van rode en witte rijstsnaartrechters. Richt je aandacht op de complexe smaken van fruitchutneys en Sri Lankaanse augurken. Adem het aroma in bij een cassavefrietjeskraam terwijl je je er een weg doorheen baant. Geniet van een kopje thee met een lekkere verse samosa - een driehoekig gebakje gevuld met hartige lekkernijen. Probeer een aantal van de meer exotische vruchten van Sri Lanka.

Na een wandeling rond de markt van het oude stadhuis, ga je voor een meer vullende maaltijd. Je hebt de keuze om een pakje rijstklomp of lamprijst te kiezen zoals sommige van de eetstalletjes adverteren, of een gigantisch bord van de veelbesproken koththu Rotti.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Wifi aan boord
  • Een geroosterd cashewnotenpakket uit Sri Lanka, onderweg wat snacks van de straat,
  • We nemen je mee naar een lokale markt waar je kunt ervaren hoe Sri Lankaanse koffie wordt gemaakt en je zult er zeker een proeven. Ook nemen we je mee om beroemde Ceylon-thee te proberen in een klein winkeltje in de stad
  • Elke reiziger krijgt zijn eigen fles water uit onze koelbox aan boord.
  • Onze middag begint normaal gesproken om 15.30 uur en eindigt met een lokaal streetfooddiner. U zult zeer populaire Sri Lankaanse dinergerechten proberen, zoals Kottu, Egg hoppers en verschillende andere opties.
  • Alle toeslagen en belastingen
  • Onze ochtendtours sluiten we af met een Sri Lankaanse lunch in een lokaal restaurant.

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

Alle plaatsen en oppervlakken zijn rolstoeltoegankelijk

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Routebeschrijving

Beoordelingen van gebruikers

De moeite waard
5.0
Faciliteiten
5.0
Kwaliteit dienstverlening
5.0
Gemakkelijk te bereiken
5.0

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen