TUK TUK STREET FOOD TOUR COLOMBO (alt inklusive privat)

Mulighed for gratis afbestilling

Denne halvdags madtur gennem Colombo giver mulighed for at prøve et stort udvalg af den autentiske gademad, som meget få turister nogensinde får chancen for at prøve.

Gå en tur rundt på Pettah-markedet, mens du drikker en af de berømte kongekokosnøddedrikke! Oplev, hvad der gør den srilankanske hopper så speciel over hele verden.

Nyd en eksplosiv brændende smag af krydrede symboler og den sjove lækkerhed fra røde og hvide rissnore. Vend din opmærksomhed mod den komplekse smag af frugtchutneys og srilankanske pickles. Træk duften ind i en kassava-chipbod, mens du knaser dig igennem dem. Nyd en kop te med en dejlig frisk samosa - et trekantet wienerbrød fyldt med velsmagende godbidder. Prøv nogle af Sri Lankas mere eksotiske frugter.

Efter en gåtur rundt på det gamle rådhusmarked kan du få et mere mættende måltid. Du vil have valget mellem at vælge en pakke klumpet ris eller lampris, som nogle af madboderne reklamerer for, eller en kæmpe tallerken med den meget omtalte koththu Rotti.

Hvad er inkluderet?

  • En srilankansk ristet cashewnøddepakke, nogle gadesnacks på vej,
  • Hver rejsende får deres egen flaskevand fra vores køler ombord.
  • Vi tager dig med til et lokalt markedsområde, hvor du kan opleve, hvordan srilankansk kaffe laves, og du vil helt sikkert smage en. Vi tager dig også med til at prøve berømt Ceylon-te i en lille butik i byen
  • Alle skatter og afgifter
  • På vores morgenture slutter vi af med en srilankansk lokal frokost på en lokal restaurant.
  • Privat transport
  • Vores eftermiddag starter normalt kl. 15.30 og afsluttes med en lokal street food-middag. Du vil prøve meget populære srilankanske middagsretter som Kottu, æggetragte og forskellige andre muligheder.
  • Wi-fi om bord

Yderligere oplysninger

Kørestolsegnet

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Specialiserede sæder til spædbørn er tilgængelige

Alle områder er tilgængelige for kørestolsbrugere

Anbefales ikke til rejsende med fare for hjerte-kar-sygdomme

Oplysninger om turen

Gæsternes vurderinger

Værd at besøge
5.0
Faciliteter
5.0
Serviceniveau
5.0
Let at finde
5.0

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser