Yala National Park Wildlife Safari/ Game Drive - af Ajith Safari

4,5

Fremragende
17 anmeldelser
Det kunne gæsterne bedst lide
Mulighed for gratis afbestilling

Udforsk Sri Lankas betagende vildmark med Ajith Safari Jeep Tours. Vi er den eneste srilankanske safarioperatør, der er nævnt både i Lonely Planet og nummer et udbyder på Trip Advisor i mere end et årti.

Med vores team af erfarne chauffør-guider og engagerede turdesignere tilbyder vi en række safaripakker, der passer til enhver interesse og budget, lige fra at møde asiatiske elefanter til at se den undvigende srilankanske leopard.

Vi er stolte af vores forpligtelse til miljøvenlige og bæredygtige operationer, der sikrer, at vores safariture beskytter Sri Lankas naturlige skønhed. I over 30 år har vi betjent kunder fra hele verden med komfort, nydelse og eventyr.

BEMÆRK -

Som et autoriseret firma til at tilbyde safaritjenester i YALA National Park, har alle vores 4X4 køretøjer nødvendige godkendelser, og alle vores chauffører har de særlige licenser til at yde deres service som safarichauffører i YALA National Park - udstedt af Department of Wildlife Conservation i Sri Lanka.

Hvad er inkluderet?

  • Hvis du bor et sted uden for et givet område, kan vi arrangere afhentning mod ekstra gebyr. Kontakt os
  • Erfarne chauffører cum guider, licenseret fra Wildlife Department of Sri Lanka
  • Hotel afhentning og aflevering (hvis mulighed er valgt)
  • Transport i en Safari Jeep (maksimalt 6 passagerer pr. jeep)
  • Ajith Safari Office er mødestedet - Ajith Safari Jeep Tours, No414, Debarawewa, Tissamaharama

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Indgangsgebyrer til nationalparken (11.000/- Sri Lanka Rupees - Omkring 35 USD pr. person)
    • Kan rekvireres med et ekstra gebyr på 8 USD pr. person. - Srilankansk morgenmad med almindelig tragte, æggetragte, Rotti, kokosnøddesambol, Sini Sambol og srilankanske frugter.
    • Kan rekvireres med et ekstra gebyr på 10 USD pr. person. - Ris, Kylling, Dhal Curry, Bønner, Kartoffeltempererede, Papadam Sri Lankas frugter.

    Yderligere oplysninger

    Vores chauffører henter dig fra hotellerne i og omkring Tissamaharama/ Kataragama/ Kirinda/ Weerawila/ Palatupana/ Bundala Junction/ Weligatta/ Yodha Kandiya-området. De henter dig omkring kl. 05.00 til 5-timers morgensafari, 7-timers safari og heldagssafari og omkring kl. til 5-timers eftermiddagssafari. Tiden vil blive justeret lidt afhængigt af placeringen af dit hotel og placeringen af andre gæsters hoteller, som skal dele safari med dig.

    Nogle gange tildeler ledelsen af hotellerne en anden placering inden for hotellets område end lobbyområdet, så gæsterne kan blive hentet af chaufførerne. Kommuniker venligst på forhånd med hotellets personale og lær placeringen at kende, hvis ikke, vil chaufføren og du vente på hinanden to forskellige steder. Vær på det specifikke sted til tiden, og du vil møde vores chauffør.

    Hvis du rejser fra en by uden for vores afhentningsområde for at deltage i safari, så kom til Ajith Safari Jeep Tours-kontoret omkring kl. 5.00 eller 14.00. derfor.

    Søg venligst på vores kontor Ajith Safari Jeep Tours i google maps og få placeringen.

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    Ajith Safari Jeep Tours - Yala Safari Operator, Debarawewa, 82600
    Dette er kontoret for Ajith Safari Jeep Tours. No 414, Debarawewa, Tissamaharama, 82600, Sri Lanka. Søg venligst på vores kontor Ajith Safari Jeep Tours i google maps og find placeringen.
    Slutsted
    Ajith Safari Jeep Tours - Yala Safari Operator, Debarawewa, 82600

    Gæsternes vurderinger

    4,5 · Fremragende(17 anmeldelser)
    Værd at besøge
    4.5
    Faciliteter
    4.0
    Serviceniveau
    4.0
    Let at finde
    4.8

    Det kunne gæsterne bedst lide

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser