Zonsondergangcruise Luang Prabang

Beleef een werkelijk onvergetelijke ervaring met een cruise bij zonsondergang langs de betoverende Mekong-rivier in Luang Prabang. Deze schilderachtige reis biedt een unieke mix van rust en natuurlijke schoonheid.

Een van de opvallende kenmerken van deze cruise bij zonsondergang is het gebruik van boten op zonne-energie. Deze milieuvriendelijke aanpak minimaliseert niet alleen de impact op het milieu, maar zorgt ook voor een rustige en vredige rit, waardoor u zich volledig kunt onderdompelen in de sereniteit van de omgeving.

Terwijl de zon begint te dalen en levendige tinten door de lucht werpt, wordt u getrakteerd op adembenemende uitzichten die u met ontzag zullen achterlaten. De rustige wateren van de Mekong rivier vormen de perfecte achtergrond voor het maken van prachtige foto's of om gewoon te genieten van een moment van pure ontspanning.

Om uw ervaring verder te verbeteren, wordt aan boord een gratis cocktail (zowel alcoholisch als niet-alcoholisch) geserveerd.

Dit is inbegrepen

  • Gratis cocktail (alcoholisch of niet-alcoholisch) voor 18 jaar en ouder
  • Zonsondergangcruise

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Khem Khong, Khem Khong, Luang Prabang
We ontmoeten je op een aangewezen plek in de rivieroever van Luang Prabang. 24 tot 48 uur voorafgaand aan de deelname delen wij de locatie op kaarten.
Eindpunt
Khem Khong, Khem Khong, Luang Prabang

Beoordelingen van gebruikers

De moeite waard
4.7
Faciliteiten
4.3
Kwaliteit dienstverlening
4.0
Gemakkelijk te bereiken
4.3

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen