Toegang tot de Luang Prabang-golfclub

Golfen in Luang Prabang is een opmerkelijke bestemming voor zowel golfliefhebbers als natuurliefhebbers. Het biedt een unieke ervaring, omringd door tropische bergen en rivieren versierd met weelderige bossen.

Naast de toewijding aan duurzaamheid, is het goed onderhouden en is aan elk detail zorgvuldig gedacht om het plezier van de spelers te vergroten en een onvergetelijke golfervaring te bieden.

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of nieuw in de sport, deze ervaring biedt voor elk wat wils. De serene sfeer, gecombineerd met de schoonheid van de natuur, creëert een idyllische setting voor zowel ontspannen rondes als competitief spel.

Ervaar golfen op zijn best bij de Luang Prabang Golf Club - waar milieubewustzijn en uitzonderlijke gameplay samenkomen.

Dit is inbegrepen

  • Groene Fee
  • Winkelwagen
  • Caddy

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Ophalen en afzetten bij hotel
    • Golfuitrusting

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Geschikt voor alle condities

    Geaccepteerde kleding: Op maat gemaakte broeken, op maat gemaakte shorts met golfsokken / Shirt met kraag en ingestopt / Golfshorts en rokken van de juiste lengte / Golfschoenen met niet-metalen spikes / Sokken moeten bij alle schoenen in het clubhuis worden gedragen.

    Onaanvaardbare kleding: spijkerbroeken, trainingspakken, voetbal- of rugbytruien, sweatshirts / broeken die in sokken zijn gestopt, hardloopschoenen en honkballaarzen / cargobroeken en -shorts, broeken en korte broeken met trekkoord, kleding met opschriften en reclamemateriaal anders dan kleine badges of logo's.

    Er mag geen eten en drinken van buitenaf worden aangevoerd.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Luang Prabang Golf Club, Southbank, Mekong River, Luang Prabang, 0600
    Eindpunt
    Luang Prabang Golf Club, Southbank, Mekong River, Luang Prabang, 0600

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen