3-dagers Virachey National Park Encounter Trek

Mulighet for gratis avbestilling

Følg Kachoch Hill Tribe Ranger for en 3-dagers tur som tar deg til å møte Kaoh Piek-skogen, den sørlige delen av Virakchey National Park i Ratanakiri. Start på grusveiene til Vun Sai, bredden av elvene Sesan og O'Lalai, besøk små bosetninger, overnatt i jungelen og senk deg ned i en vakker skog. Tallrike små bekker, bekker og en elv snirkler seg gjennom dette vakre området. Denne 3-dagers vandringen fokuserer ikke bare på naturen, men engasjerer seg også i urbefolkningssamfunn, lær om lokalt jordbruk og livsstil. Ulike landskap vil bli presentert for deg som vakker panoramautsikt, blandet skog, sekundær skog. Overnatt i jungelen, og senk deg ned i en vakker skog.

Inkludert

  • Alle sightseeing og overføringstjenester som beskrevet i vår reiserute
  • Engelsktalende guider
  • Alle inngangspenger som beskrevet i reiseruten vår

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Personlige utgifter
    • Reiseforsikring
    • Turtjenester som ikke er detaljert i reiseruten vår

    Øvrig informasjon

    Reisende bør være i meget god fysisk form

    Sihanoukville er Kambodsjas ikoniske stranddestinasjon. Imidlertid har det sett en enorm forandring de siste årene, med en enorm tilstrømning av kinesiske turister og massiv utvikling langs kysten av resorts og kasinoer. Det er mange konstruksjonssteder i byen, og noen deler ser ikke veldig fine ut for øyeblikket. Noen deler av veiene er også under dårlige forhold. På bakgrunn av dette vurderer vi for øyeblikket tilbakemeldinger fra reisende for å hjelpe oss med å bestemme om vi vil fortsette å inkludere Sihanoukville på våre turer. ”Derfor har vi et annet alternativ for dag 12 - 15; Vi kan besøke Kampot eller Kep-provinsen.

    I løpet av den siste uken i desember og den siste uken i januar, har vi vanligvis en sterk vind som Mousong-vinden og det kan føre til stor bølge i havet. Selv om båten er stor, men den kan gjøre at du føler deg ubehagelig en gang. Denne informasjonen er for å skremme deg, men for deg å være klar over, og den kan hjelpe deg med å avhjelpe.

    Bare gi oss beskjed om hotellnavnet ditt når du bestiller, så henter vi deg fra alle sentralt beliggende hoteller i Ban Lung -Ratanakiri.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser