3-daagse ontmoetingstocht naar Virachey National Park

Gratis annuleren beschikbaar

Volg de ranger van de Kachoch-bergstam voor een driedaagse trektocht die je meeneemt naar het Kaoh Piek-bos, het zuiden van het Virakchey National Park in Ratanakiri. Beginnend op de onverharde wegen naar Vun Sai, de oevers van de rivieren Sesan en O'Lalai, bezoek je kleine nederzettingen, overnacht je in de jungle en duik je onder in een prachtig bos. Talrijke kleine kreken, beken en een rivier slingeren door dit prachtige gebied. Deze driedaagse trektocht richt zich niet alleen op de natuur, maar gaat ook in gesprek met inheemse gemeenschappen en leert over de lokale landbouw en levensstijl. Er worden u verschillende landschappen gepresenteerd, zoals prachtige panoramische uitzichten, gemengd bos en secundair bos. Overnacht in de jungle en duik onder in een prachtig bos.

Dit is inbegrepen

  • Alle sightseeing- en transferservices zoals beschreven in onze reisbeschrijving
  • Engelstalige gidsen
  • Alle toegangsprijzen zoals beschreven in ons reisschema

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Uitgaven van persoonlijke aard
    • Reisverzekering
    • Tourdiensten die niet in onze reisbeschrijving staan

    Aanvullende informatie

    Reizigers moeten een goede conditie hebben

    Sihanoukville is de iconische strandbestemming van Cambodja. De afgelopen jaren is het echter enorm veranderd, met een enorme toestroom van Chinese toeristen en een enorme ontwikkeling langs de kust van resorts en casino's. Er zijn veel bouwplaatsen in de stad en sommige delen zien er momenteel niet echt mooi uit. Ook bevinden sommige delen van de wegen zich in slechte omstandigheden. In het licht hiervan evalueren we momenteel de feedback van reizigers om te helpen beslissen of we Sihanoukville blijven opnemen in onze reizen. ”Daarom hebben we een andere optie voor dag 12 - 15; We kunnen de provincie Kampot of Kep bezoeken.

    Tijdens de laatste week van december en laatste week van januari hebben we meestal een sterke wind die bekend staat als de Mousong-wind en deze kan grote golven in de zee veroorzaken. Hoewel de boot groot is, maar het kan je soms een ongemakkelijk gevoel geven. Deze informatie is om u bang te maken, maar voor u om u ervan bewust te zijn en het kan u helpen deïcideren.

    Laat ons tijdens het boeken uw hotelnaam weten en wij halen u op bij elk centraal gelegen hotel in Ban Lung-Ratanakiri.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen