3-dages Virachey National Park Encounter Trek

Mulighed for gratis afbestilling

Følg Kachoch Hill Tribe Ranger for en 3-dages vandring, der vil tage dig til at møde Kaoh Piek-skoven, den sydlige del af Virakchey National Park i Ratanakiri. Start på grusvejene til Vun Sai, bredderne af floderne Sesan og O'Lalai, besøg små bosættelser, overnatte i junglen og dyk ned i en smuk skov. Talrige små åer, vandløb og en flod snor sig gennem dette smukke område. Denne 3-dages vandring fokuserer ikke kun på naturen, men engagerer sig også i indfødte samfund, lær om lokalt landbrug og livsstil. Forskellige landskaber vil blive præsenteret for dig som smuk panoramaudsigt, blandet skov, sekundær skov. Overnat i junglen, og dyk ned i en smuk skov.

Hvad er inkluderet?

  • Alle sightseeing- og transfertjenester som beskrevet i vores rejseplan
  • Alle adgangsgebyrer som beskrevet i vores rejseplan
  • Engelsktalende guider

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Personlige udgifter
    • Rejseforsikring
    • Tourtjenester, der ikke er beskrevet i vores rejseplan

    Yderligere oplysninger

    Rejsende skal være i god fysisk form

    Sihanoukville er Cambodjas ikoniske stranddestination. Imidlertid har det været en enorm ændring i de sidste par år med en enorm tilstrømning af kinesiske turister og massiv udvikling langs kysten af resorts og kasinoer. Der er mange konstruktionssteder i byen, og nogle dele ser ikke rigtig dejlige ud i øjeblikket. Nogle dele af veje er også under dårlige forhold. På baggrund af dette gennemgår vi i øjeblikket feedback fra rejsende for at hjælpe med at beslutte, om vi fortsat skal medtage Sihanoukville på vores ture. ”Derfor har vi en anden mulighed til dag 12 - 15; Vi kan besøge Kampot eller Kep-provinsen.

    I løbet af den sidste uge i december og sidste uge i januar har vi normalt en stærk vind kendt som Mousong-vinden, og det kan forårsage stor bølge i havet. Selvom båden er stor, men den kan få dig til at føle dig ubehag engang. Denne information er for at skræmme dig, men for dig at være opmærksom på, og det kan hjælpe dig med at afdøde.

    Bare fortæl os dit hotelnavn, når du reserverer, så henter vi dig fra ethvert centralt beliggende hotel i Ban Lung -Ratanakiri.

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser