Heldags privat rundtur i Hakone

Upplev vår privata heldagstur i Hakone!

Ge dig ut på en fridfull resa genom Japans pittoreska landskap när du tar dig till hjärtat av staden. Vid din ankomst, träffa din erfarna reseguide, redo att leda dig på en förtrollande rundtur i Hakone.

Om du vill utforska flera populära turistattraktioner på en dag är en rundtur det bästa alternativet. Det ger en sann skildring av Japans historia och kultur, från världsarv till modernt stadsliv. Det ger en tydlig bild av hur Japan har arbetat hårt för att bevara sin historia och kultur samtidigt som man anammat modern teknik.

Vi hälsar dig välkommen direkt i stadens centrum eller hotell och ser till att du återvänder med gott om tid att koppla av och njuta av din dag.

Lämna detaljerna till oss när vi eskorterar dig på ett extraordinärt äventyr och skapar minnen som kommer att stå emot tidens tand!

Detta ingår

  • 1 timmes ledig tid för shopping och middagar
  • Professionell lokal reseguide i Hakone
  • Modern, luftkonditionerad privat transport
  • Hämta och lämna i Hakones centrum eller hotell

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Inträdesavgifter (ingen kommer att krävas)

    Övrig information

    Särskilda barnstolar finns tillgängliga

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    För att få full återbetalning kan resenärer avboka upp till 72 timmar innan upplevelsens starttid i den lokala tidszonen. Inga återbetalningar kommer att ges efter den tidsperioden

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Hakone, Hakone
    Chauffören möter dig i centrum av Hakone stad eller hotell med skylten med ditt namn. Vänligen informera om dina hämtningsdetaljer i förväg.
    Slutplats
    Hakone, Hakone

    Vanliga frågor




    Har du några förslag?

    Biljetter och priser