Privétour van een hele dag in Hakone

Ervaar onze privétour van een hele dag in Hakone!

Begin aan een serene reis door het pittoreske landschap van Japan terwijl je je een weg baant naar het hart van de stad. Bij aankomst ontmoet u uw ervaren gids, klaar om u te begeleiden op een betoverende rondleiding door Hakone.

Als u meerdere populaire toeristische attracties op één dag wilt verkennen, is een rondleiding de beste optie. Het biedt een waarheidsgetrouwe weergave van de Japanse geschiedenis en cultuur, van werelderfgoedlocaties tot het moderne stadsleven. Het biedt een duidelijk beeld van hoe Japan hard heeft gewerkt om zijn geschiedenis en cultuur te behouden en tegelijkertijd de moderne technologie te omarmen.

We begroeten u direct in het stadscentrum of in de hotels en zorgen ervoor dat u voldoende tijd heeft om te ontspannen en te genieten van uw dag.

Laat de details aan ons over terwijl we je begeleiden op een buitengewoon avontuur, waarbij we herinneringen creëren die de tand des tijds zullen doorstaan!

Dit is inbegrepen

  • 1 uur vrije tijd om te winkelen en dineren
  • Ophalen en afzetten bij het stadscentrum van Hakone of bij hotels
  • Modern privévervoer met airconditioning
  • Professionele lokale gids in Hakone

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Entreegelden (geen vereist)

    Aanvullende informatie

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Geschikt voor alle condities

    Om een volledige terugbetaling te ontvangen, kunnen reizigers tot 72 uur vóór aanvang van de ervaring in de lokale tijdzone annuleren. Na die periode vindt er geen restitutie plaats

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Hakone, Hakone
    De chauffeur ontmoet je in het centrum van de stad Hakone of hotels met het bordje met je naam. Informeer vooraf over uw ophaalgegevens.
    Eindpunt
    Hakone, Hakone

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen