Heldagstur med snøaper, Zenko-ji-templet og sake i Nagano

Mulighet for gratis avbestilling

Opplev noen av høydepunktene i Nagano med denne spennende turen som starter med et besøk til Zenko-ji-tempelet – som er en av de eldste og viktigste buddhisttemplene i Japan – etterfulgt av sakesmaking og lunsj på en restaurant i nærheten. Etter det er det på tide å dra til snøapeparken og de verdensberømte apene som bader i den varme kilden. Det er den eneste apeflokken i hele verden som er kjent for å gjøre det! Denne turen, som er ledet av en lokalkjent engelskspråklig guide, er en flott måte å se det beste som Nagano har å tilby og å komme tett innpå de berømte pelskledde innbyggerne!

Fra 18. des. 2019 til 31. mars 2020 har gjester i Hakuba muligheten til å bli med på denne turen med morgentransporten vår fra Hakuba Happo-bussterminalen. Med avgang fra klokken 08.20 hjelper personalet deg om bord turbussen, og du begynner reisen din mot snøapeparken.

Merk at guiden blir med på turen fra JR Nagano stasjon.

Inkludert

  • Hakuba skytteltjeneste (kun vinter)
  • Saker smaker
  • Lunsj (vegetarisk og vegansk alternativ tilgjengelig, vennligst prøv å gi oss beskjed på forhånd)
  • Inngangsavgift til Snow Monkey Park
  • Engelsktalende guide
  • Transport til og mellom alle aktiviteter/attraksjoner

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Shinkansen / kule togbilletter
    • Inngang til betalte attraksjoner på Zenko-ji
    • Ekstra mat, snacks og drikke

    Øvrig informasjon

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Denne turen inkluderer en rimelig mengde gange, inkludert til og fra apeparken langs en 1,6 km (1 mile), uforseglet skogssti. Sørg for at fottøyet ditt er passende og at du er kledd i henhold til sesongen. Stien inkluderer 2 forskjellige trapper, og er derfor ikke tilgjengelig for rullestolbrukere.

    Gjestene må til enhver tid følge Snow Monkey Park-regler. Gjestene har ikke lov til å berøre, holde, mate eller bade med apene når som helst. Det er ingen barrierer som skiller apene fra besøkende til parken. Forsikre deg om at du holder en avstand på minst 1 til 2 meter mellom deg selv og apene. Guiden din vil forklare reglene før du kommer inn i parken.

    Informasjon om turen

    Sted

    Startsted
    Nagano station JR Ticket Office, Kurita, Nagano, 380-0921
    Guiden din vil vente foran den store informasjonstavlen, rett overfor Shinkansen / Bullet Train billettportene kl. 09:35. Guiden din vil ha på seg et SNOW MNKEY RESORTS-turmerke. Sørg for at du er tidlig på møtestedet, slik at avgangen ikke blir forsinket.
    Startsted
    Hakuba Happo Bus Terminal / Happo Information Center, Hokujō, Hakuba, 399-9301
    (KUN VINTER) Din guide vil møte deg inne i terminalen kl. 07:55 og vil ha på seg et SNOW MNKEY RESORTS-turmerke. Vær oppmerksom på at andre turoperatører bruker terminalen, så sørg for at du spør om at guiden bekrefter bestillingen din. Vær ved inngangen tidlig slik at turen kan gå i tide.
    Startsted
    Hakuba Tokyu Hotel, 4688, Hokujō, Hakuba, 399-9301
    (KUN VINTER) Din guide vil møte deg ved hotellinngangen kl. 07:40 og vil ha på seg et SNOW MNKEY RESORTS-turmerke. Dette er en gruppetur, ikke en privat tur, og guiden din vil ikke ha tid til å søke etter deg / ringe rommet ditt. Vær ved inngangen tidlig slik at turen kan gå i tide.
    Endepunkt
    Nagano station JR Ticket Office, Kurita, Nagano, 380-0921
    Endepunkt
    Hakuba Happo Bus Terminal / Happo Information Center, Hokujō, Hakuba, 399-9301
    Endepunkt
    Hakuba Tokyu Hotel, 4688, Hokujō, Hakuba, 399-9301

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser