Zazen-meditatie en theeceremonie in Odawara

Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en spirituele rust van de bergtempel die je bezoekt, heeft een fascinerend verleden en diende als familietempel voor zowel de Inaba-clan, prominente figuren die Odawara regeerden tijdens de vroege Edo-periode, als Kasuganotsubone, de invloedrijke oppas van Tokugawa Iemitsu, de derde shogun van het Edo-shogunaat.

Onder begeleiding van onze gewaardeerde tempelpriester, een doorgewinterde beoefenaar met uitgebreide ervaring, begin je aan een reis van mindfulness en innerlijke vrede door de beoefening van zazen-meditatie.

Duik daarna in de traditionele Japanse theeceremonie. Een gerenommeerde 'Sado'-meester met meer dan 34 jaar expertise en een erfenis van het bedienen van meer dan 20.000 gasten in Hakone zal op sierlijke wijze de ingewikkelde stappen van dit aloude ritueel uitvoeren. Krijg inzicht in de diepgaande culturele betekenis van matcha en leer de grondbeginselen van theetiquette, waardoor uw begrip van Japanse tradities en gebruiken wordt verrijkt.

Dit is inbegrepen

  • Lunch

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Locatie

Vertrekpunt
303 Iryūda, 303, Iryūda, Odawara, 250-0031
De gids wacht op je bij de ingang van de Shotai-ji-tempel, waar de eerste foto is.
Eindpunt
303 Iryūda, 303, Iryūda, Odawara, 250-0031

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen