Privat marknadstur och matlagningskurs med Kanae, en lokal i Sapporo

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Följ med Kanae för en marknadstur på Sapporo Morning Market och Jogai Market, innan du går till hennes kök för att lära dig hur man förbereder traditionella japanska rätter som kinpira-gobo (söt och salt kokt kardborre), agedashi-tofu (friterad och kryddad tofu) , misusoppa.

Kanae, en amerikansk collegeexamen, är en rolig värd som älskar att dela historier om hur lokalbefolkningen bor och äter. Hon är angelägen om att tillmötesgå din begäran om menyer så låt henne veta när du gör en bokningsförfrågan. Hon introducerar också gärna Hokkaido-rätter som soppcurry, chan chan yaki och kaisen-don (donburi av färsk fisk och skaldjur) istället för typiska hemmenyer.

Ursprungligen från Kamakura, Kanae och hennes man och två döttrar har bott i Sapporo i över ett decennium. Influerad av sin mamma som var en fantastisk kock, har Kanae alltid älskat mat och matlagning. Efter att ha bott i Hokkaido som ståtar med de bästa råvarorna i Japan, uppskattar Kanae och tycker om att laga mat med lokalproducerade färska, inhemska grönsaker, fisk, kött och kryddor.

Detta ingår

  • Dricks
  • Privat marknadstur och matlagningskurs med din värd Kanae
  • 1-2 glas lokal alkohol
  • Alkoholfria drycker
  • Lunch

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Hotell pickup och drop-off

    Övrig information

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Menyn kan variera beroende på säsong

    Om några resenärer i ditt parti har allergier, dietbegränsningar eller matlagningsinstruktioner, vänligen meddela vid bokningstillfället

    Plats

    Avgår från
    Maruyama Koen Station, Chuo Ward, Sapporo, 064-0820
    Möt din värd Kanae framför en närbutik som heter LAWSON. När du har stigit av tåget vid Maruyama-koen station på Tozais tunnelbanelinje, ta avfart 4, gå uppför trappan och träffa din värd i butiken på vänster sida.
    Slutplats
    Maruyama Koen Station, Chuo Ward, Sapporo, 064-0820

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser