Privémarkttour en kookcursus met Kanae, een lokale Sapporo

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Sluit je aan bij Kanae voor een markttour door Sapporo Morning Market en Jogai Market, voordat je naar haar keuken gaat om te leren hoe je traditionele Japanse gerechten kunt bereiden, zoals kinpira-gobo (zoete en zoute gekookte klis), agedashi-tofu (gefrituurde en gekruide tofu) , Miso Soep.

Kanae, afgestudeerd aan een Amerikaanse universiteit, is een leuke gastheer die graag verhalen deelt over hoe de lokale bevolking leeft en eet. Ze staat te popelen om aan uw verzoek voor menu's tegemoet te komen, dus laat het haar weten wanneer u een boekingsverzoek indient. Ze introduceert ook graag Hokkaido-gerechten zoals soepcurry, chan chan yaki en kaisen-don (donburi van verse zeevruchten) in plaats van typische homestyle-menu's.

Oorspronkelijk afkomstig uit Kamakura, wonen Kanae en haar man en twee dochters al meer dan tien jaar in Sapporo. Beïnvloed door haar moeder, die een geweldige kok was, heeft Kanae altijd van eten en koken gehouden. Kanae heeft in Hokkaido gewoond met de beste producten van Japan en waardeert en geniet van koken met lokaal geproduceerde verse, inheemse groenten, vis, vlees en kruiden.

Dit is inbegrepen

  • Prive-marktrondleiding en kookles met uw gastheer Kanae
  • Niet-alcoholische dranken
  • Lunch
  • 1-2 glazen lokale alcohol
  • Fooi

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Hotel ophalen en wegbrengen

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Menu kan variëren afhankelijk van het seizoen

    Als reizigers in uw gezelschap allergieën, dieetbeperkingen of kookvoorkeuren hebben, dient u dit tijdens het reserveren aan te geven

    Locatie

    Vertrekpunt
    Maruyama Koen Station, Chuo Ward, Sapporo, 064-0820
    Ontmoet je gastheer Kanae voor een buurtwinkel genaamd LAWSON. Nadat u uit de trein bent gestapt op station Maruyama-koen op de Tozai-metrolijn, neemt u uitgang 4, gaat u naar boven en ontmoet u uw gastheer in de winkel aan uw linkerhand.
    Eindpunt
    Maruyama Koen Station, Chuo Ward, Sapporo, 064-0820

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen