Privat markedstur og madlavningskursus med Kanae, en lokal i Sapporo

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Tag med Kanae til en markedstur på Sapporo Morning Market og Jogai Market, før du går til hendes køkken for at lære at tilberede traditionelle japanske retter såsom kinpira-gobo (sød og salt kogt burre), agedashi-tofu (dybstegt og krydret tofu) , misosuppe.

Kanae er en amerikansk universitetsuddannet og er en sjov vært, der elsker at dele historier om, hvordan de lokale bor og spiser. Hun er ivrig efter at imødekomme din anmodning om menuer, så lad hende det vide, når du foretager en reservationsanmodning. Hun er også glad for at introducere Hokkaido-retter såsom suppekarry, chan chan yaki og kaisen-don (donburi af frisk fisk og skaldyr) i stedet for typiske homestyle-menuer.

Oprindeligt fra Kamakura, Kanae og hendes mand og to døtre har boet i Sapporo i over et årti. Påvirket af sin mor, som var en stor kok, har Kanae altid elsket mad og madlavning. Efter at have boet i Hokkaido, der kan prale af de bedste produkter i Japan, sætter Kanae pris på og nyder at lave mad med lokale friske, indfødte grøntsager, fisk, kød og krydderier.

Hvad er inkluderet?

  • Privat marked tur og madlavning klasse med din vært Kanae
  • Drikkepenge
  • Ikke-alkoholholdige drikkevarer
  • 1-2 glas lokal alkohol
  • Frokost

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Hotel afhentning og drop-off

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Servicedyr er tilladt

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Menuen kan variere afhængigt af sæsonen

    Hvis nogen rejsende i dit parti har allergier, kostbegrænsninger eller madlavningspræferencer, bedes du underrette dig ved reservation

    Placering

    Afgangssted
    Maruyama Koen Station, Chuo Ward, Sapporo, 064-0820
    Mød din vært Kanae foran en dagligvarebutik kaldet LAWSON. Når du står af toget ved Maruyama-koen station på Tozai metrolinje, skal du tage afkørsel #4, gå ovenpå og møde din vært i butikken på din venstre side.
    Slutsted
    Maruyama Koen Station, Chuo Ward, Sapporo, 064-0820

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser