Ubegrenset data 5G eSIM-kort for Japan

Sømløs tilkobling, ingen fysisk SIM nødvendig: Aktiver eSIM digitalt på enheten din og nyt øyeblikkelig tilgang til Japans høyhastighets 5G/4G-nettverk. Du kan bruke vårt eSIM ikke bare i større byer som Tokyo, Osaka og Kyoto, men også i andre regioner i Japan, slik at du kan nyte turen uten problemer med tilkoblingen. Uanstrengt aktivering: Ved ankomst til Japan, skann ganske enkelt QR-koden vi sender på e-post og følg de enkle oppsettinstruksjonene. Du vil være tilkoblet i løpet av minutter – perfekt for en jevn start på eventyret ditt. Ubegrenset data*: Ingen datatak eller struping, noe som sikrer at du holder deg tilkoblet uten avbrudd. Hvis du er en alene- eller minimalistisk reisende, hovedsakelig bruker en smarttelefon som den eneste informasjonskilden, kan eSIM være det beste alternativet!

*For rettferdig bruk av telekommunikasjon og den høye kvaliteten på nettverket setter mobiltjenesteleverandører over hele verden en grense for datakommunikasjon dersom en bruker bruker store mengder data i løpet av kort tid.

Inkludert

  • Bruksanvisning

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Ring tjenester
    • SMS-tjenester

    Øvrig informasjon

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Datapakkebegrensning på grunn av mobiltjenesteleverandørers retningslinjer for rettferdig bruk (Retningslinjer for rettferdig bruk av datakommunikasjon) For rettferdig bruk av telekommunikasjon og den høye kvaliteten på nettverket setter mobiltjenesteleverandører over hele verden en grense for datakommunikasjon hvis en brukeren forbruker en stor mengde data på kort tid. I et slikt tilfelle kan det hende at Internett ikke kan koble seg til eller nettverkshastigheten kan reduseres betydelig.

    Etter fullført bestilling og betaling kan det ikke gjøres endringer i søknadsdetaljene.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

    Sted

    Startsted
    Narita International Airport, 1-1, Furugome, Narita, 282-0004
    Dette er et eSIM-kort (Embedded SIM), så du trenger ikke å hente det eller legge det ut. Etter at du har foretatt kjøpet, sender vi deg en melding via Viator for å laste ned eSIM.
    Endepunkt
    Narita International Airport, 1-1, Furugome, Narita, 282-0004

    Spørsmål og svar




    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser